NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
Re: NFZ Małopolska
-
martynaQ
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 03 sty 2016 17:56
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Wiesia,a jak to można podpatrzeć ? Chociaż mozna by podpatrzeć,to i tak nic chyba z tego ,bo mają mi przesuwać na póżniejszy termin.Na razie nie wiem na czym stoję,numer mam ponad 2700 i czekamwieslawa kowalska633 pisze:Martynko to u Ciebie już prawie 22 miesiace od złożenia wniosku,więc tylko patrzeć jak dostaniesz przydział.Życze fajnego miejsca.Czy podpatrzyłaś gdzie masz propozycję wyjazdu?
- Wienia
- Przyjaciel forum

Wtedy pytam gdzie mam propozycję wpisaną.Ostatnio nawet w recepcji dostałam wniosek przed wejściem do gabinetu lekarskiego i sama przeczytałam..Tak jest u mnie w przychodni.Potem sama odsyłam wniosek więc też można podpatrzeć na samym dole jest propozycja i pieczęć lekarza.
- Wienia
- Przyjaciel forum

Z tego co wiem to przesuwają w czasie ,ale zwykle nie zmieniają miejsca.martynaQ pisze:Wiesia,a jak to można podpatrzeć ? Chociaż mozna by podpatrzeć,to i tak nic chyba z tego ,bo mają mi przesuwać na póżniejszy termin.Na razie nie wiem na czym stoję,numer mam ponad 2700 i czekamwieslawa kowalska633 pisze:Martynko to u Ciebie już prawie 22 miesiace od złożenia wniosku,więc tylko patrzeć jak dostaniesz przydział.Życze fajnego miejsca.Czy podpatrzyłaś gdzie masz propozycję wyjazdu?
- goośka71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 mar 2012 18:59
- Staż sanatoryjny: 3
Aaaa to nie wiedziałamwieslawa kowalska633 pisze:Martynka! Wniosek wraca po 18 miesiącach do weryfikacji do lekarza który wystawił,do mnie też przychodzi zawiadomienie ,więc ide do lekarza i przy mnie lekarz uzupełnia.
Wtedy pytam gdzie mam propozycję wpisaną.Ostatnio nawet w recepcji dostałam wniosek przed wejściem do gabinetu lekarskiego i sama przeczytałam..Tak jest u mnie w przychodni.Potem sama odsyłam wniosek więc też można podpatrzeć na samym dole jest propozycja i pieczęć lekarza.
Cenna podpowiedź - dzięki
-
martynaQ
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 03 sty 2016 17:56
- Staż sanatoryjny: 4
- Wienia
- Przyjaciel forum

Czyli ,że już po weryfikacji jesteś,jeśli mogę zapytać do Niwy to jedziesz prywatnie czy z ZUS?martynaQ pisze:A to Wiesia nam wyjaśniła![]()
Ale niestety już za późno
i po ptokach na ten raz
Ale na przyszłość cenna informacja,dzięki
Zazdroszczę- pozytywnie miejsca życzę trafionych zabiegów, towarzystwo już sie kompletuje będzie się działo.Wszystkiego dobrego!
- Wienia
- Przyjaciel forum

-
forumowicz
Ja przy weryfikacji , tez miałam wniosek w ręce .... z nim wchodziłam do lekarza , nawet przez myśl mi nie przeszło , żeby poczytać na odwrotnej stroniewieslawa kowalska633 pisze:Martynka !Wniosek wraca po 18 miesiącach do weryfikacji do lekarza który wystawił,do mnie też przychodzi zawiadomienie ,więc ide do lekarza i przy mnie lekarz uzupełnia.
Wtedy pytam gdzie mam propozycję wpisaną.Ostatnio nawet w recepcji dostałam wniosek przed wejściem do gabinetu lekarskiego i sama przeczytałam..