Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Niekoniecznie markowe ciuchy -wystarczy ,że jest uśmiechnięty ,przesiąknięty optymizmem i humorem.Bo ten co przyciąga wyglądem to zatrzymuje charakterem .Miłego dnia .
eluunia pisze:Niekoniecznie markowe ciuchy -wystarczy ,że jest uśmiechnięty ,przesiąknięty optymizmem i humorem.Bo ten co przyciąga wyglądem to zatrzymuje charakterem .Miłego dnia .
Blondi to anegdotka z sanatorium po ostatnim moim pobycie.Siedziałam przy stoliku z uroczym starszym małżeństwem i po kilku dniach nie zeszłam na śniadanie więc zatroskany mój sąsiad pyta a czemu to pani nas opuściła na śniadanku więc z uśmiechem mu odpowiedziałam że bolała mnie głowa na to on do swojej małżonki Marysiu musisz dać p.E amol a na to urocza pani rzekła chcesz aby śmierdziała starą babą wszyscy mieli fajny ubaw .
A wracając do ubioru pana po 50 to jeszcze taka mała prośba aby swój telefon uzbroił w fajny sygnał mam kolegę w pracy i szykuje się już na emeryturkę a w telefonie ciągle brzęczy Daj mi tę noc...