Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ostatnio oglądałam trzy w jednym kuchenka gazowa,piekarnik,i zmywarka....5000 zł
Ale jak przełożyłam to kupując kuchenkę i zmywarkę osobno to bym zapłaciła 3,500 zljest różnica
Za gadżety nie będę płaciła
Dzień dobry kochane gadułki
Wczoraj zagościłam tu rano,a tu tyle się wydarzyło
Basiuniu,babuniu......proszę przyjąć gratulacje z przyjścia na świat Twojej wnusi- Stefanii
Pozostałym życzę udanego dnia i szaleństw karnawałowych
Witam dużo gadusiali garkolandia zaliczona dom pełen gości studenci zjechali jeszcze czekam za mężem
przyjazd z pracy wieczorem karnawał zaliczam .Już fryzjerki pazurki zrobione teraz tylko garderoba i w tany
Kuracyjnym dalszego wypoczynku Basiu jeszcze raz gratulacja zostania babunią
Miło spędzajcie czas na pogaduchach
Oj nie mogę dzisiaj na dłużej zagrzać tu miejsca..... Rano czas mnie gonił- dobrze, że mogłam wpaść i się przywitać
Teraz czas nadal goni.......Zaraz lecę na imprezę imieninową
Życzę miłego wieczorku i przyjemnego gadusiania
Dziewczynom na kuracji życzę dobrego tanecznego wieczoru