Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Co prawda ja weryfikacje miałam po upływie 24 miesięcy,(chyba o mnie zapomnieli ) od dnia złożenia skierowania , a wyjechałam równo po 26 miesiącach ,tak jaki był przewidywany termin wyjazdu.
A w 2013 to w ogóle nie miałam weryfikacji,tylko od razu po 22 miesiącach przydział w góry,a miało być morze,( więc chyba ze zwrotów) , 3 tygodnie przed wyjazdem.
Więc to zależy jaki masz przewidywany termin wyjazdu.
Prawdopodobnie to też zależy od tego w jaki rejon będzie wyjazd.
W góry chyba czeka się krócej , a nad morze najdłużej .
No i osoby wyjeżdżające pierwszy raz też szybciej dostają skierowanie.
Ostatnio jak składałam wniosek we wrześniu i moja koleżanka tez składała we wrześniu około tygodnia po mnie.
Ona wyjechała w kwietniu a ja dopiero w lipcu , obie w góry.Ona nawet nie miała weryfikacji. A był to jej już 3 wyjazd.
Ja złożyłam 20 września 2014 r. i mam nadzieję, że pojadę w wakacje w góry ( ostatnio tak miałam) miałam napisane czas oczekiwania 20 miesięcy.
Pożyjemy zobaczymy
Pozdrawiam
Miłej niedzieli