Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Tomaszu to zależy kiedy jedzisz wszystko zależy od sezonu...lipiec,i sierpień to drogo..Ale inne miesiące to tak jak wszędzie
Za nocleg od osoby za dobę 50 zl....W sezonie w centrum...Ale już w mieście płacisz 35zł ...wynajmują całe mieszkania
Ja po tylu latach już wiem gdzie można dobrze i tanio zjeść. ..Ale zawsze chodzę na posiłki...Chyba mnie to taniej wynosi...
Witam, odświeżam temat wyjazdu... niestety pozostało niewiele czasu i nikt się nie zgłosił z miejscòwkà w "Bałtyku"....Z pewnościà wiele sympatycznych osòb poznam w sanatorium po przyjeździe I będzie super! Pozdrawiam serdecznie wszystkich kuracjuszy .....
Witaj asiulek, od dawna śledzę tematy kołobrzeskie i przyznam szczerze, że zazdroszczę tak fajnej ekipy i mega sympatycznych ludzi spędzajàcych wspòlnie czas wolny... Minie sporo czasu nim na miejscu uda się "zmontować" miłà grupę. Najlepiej skrzyknàć się na forum, jeszcze przed wyjazdem.Szkoda, że nie miałam wcześniejszego terminu..... Pozdrawiam ciepło...
malgorzatas pisze:Cieplutko też pozdrawiam...właśnie wróciłam z basenu w Bałtyku.....trochę się podpytałam kuracjuszy ....ogólnie wszyscy zadowoleniu....ale jak dla mnie trochę mały basen na ćwiczenia w wodzie....ale każdy znajdzie coś dla siebie...pozdrawiam Gosia
Witam, wielkimi krokami zbliża się termin mojego wyjazdu a na forum cisza.... Wiem,że nie będę sama ale miałam nadzieję na poznanie sympatycznej koleżanki... Może jeszcze w ostatniej chwili ktoś przeczyta mòj apel... Nadzieja ponoć umiera ostatnia....Pozdrawiam.
sapphiro kilku ludzików jedzie z forum do Kołobrzegu...poczytaj wyjeżdżam do......
Zawsze można się wymienić telefonami i iść na kawę....pozdrawiam Gosia