Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
basiat pisze:
Jutro dam znać na kogo trafiłam i jak mnie zalatwiono. Mam nadzieję,że dobrze trafię. Tak , jak ostatnim razem
Obiecałam i daję znać. Załatwiono mnie bez mydła Trafiłam na gburowatego i humorzastego kretyna. Nie pomogły wyniki badań ani tłumaczenia, że dwaj poprzednicy w ubiegłych latach dali sanatorium bez dyskusji i mrugnięcia oka. Gbur miał inne zdanie i ze zdaniem gbura się nie dyskutuje. Będę próbowała jeszcze raz, bo mogę! Ale tym razem nie dopuszczę, żeby ten sam gbur decydował i mojej rehabilitacji. Palant jeden
Basiu przykro mi ale sie staraj . Nigdzie nie jest napisane ,że można raz stawać na komisję jak odmówią . Stawaj do skutku. Trzymaj się bo wiem jak się czujesz
Witam dzisiaj dopiero jestem wróciłam padnięta nalatałam aię za mebelkami firankami już kończe
remonty Basiat sprawy związane z rechabilitacją
Maka za niedługo wyjazd inni zjadą
Staszku, czuję się tak, jakby ktoś dał mi w twarz. Miałam wrażenie - po słowach orzecznika, że chcę naciągnąć ZUS
Długo trawiłam tę wizytę, ale postanowiłam walczyć o swoje. I to już za miesiąc. Jeśli i tym razem nic nie zwojuję, to będę - jak mówisz, do skutku
Basiu nie znam się na tych Zusach ale chyba to podobne do orzekania o rentę...wiem ile to kosztuje nerwów przykro mi że takie coś Cię spotkało...za drugim podejściem będzie lepiej