Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
janusz63 pisze:Kociu i Princi proszę o sprecyzowanie ostatni i przedostatni aby do awanturki nie doszło
Princi mnie podobnie to damy radę. Ważne że już wiemy że będziemy ostatnimi którzy zejdą z parkietu
Spokojnie Januszu zaopatrz się w karnecik i wszystko będzie pod kontrolą
A co do schodzenia to raczej nas wygonią bo dobrowolnie to my chyba nie zejdziemy z parkietu [ obrazek zewnętrzny ]
Ja również piszę się Franciszku na to miasto smoka,mam nadzieję ,że nie rozejdzie się po kościach jak ostatnio , o ile pamiętam do spotkania nie doszło.Kwiecień to dobry termin,bo może być już cieplutko,a te balety z emerytami -
już się cieszę,a wbrew niektórym opiniom,emeryci potrafią się bawić czasami lepiej od młodych,A co!!
Najlepszy termin to piątek pierwszego kwietnia ( i wtedy nie będzie wpadki) ........
ale poważnie: wszystkie wekendziki wchodzą w grę a wybór i program spotkania zostawiam tym, którzy się zapisują na takie spotkanie pozdro dla kuracjuszek a dla kuracjuszów <piwko>
Witam Franciszek podał termin więc chyba nie ma się co zastanawiać i myślę że mówimy tutaj już poważnie o dwóch dniach więc jeżeli nasz organizator faktycznie ma możliwości załatwienia noclegów i sali do zabawy to tylko pozostaje podać miejsce zbiórki i puścić w obieg listę chętnych