Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień Dobry Śniadankowo! Jak zawsze wybór duży i dla Tych co przeszczegają postu i dlaTych,którzy nie poszczą,do wyboru do koloru .
Delikatnie dzisiaj poczęstuję się kanapeczką z twarożkiem i zielonym szczypiorem.Smacznego Dobrego Dnia.
Witam ekipę śniadaniową. Jak to jest skromne śniadanie to ja tak chcę często. Dziś wszedłem na wagę i ... 1 kg mniej. U mnie deszczyk sika czyli kawa in black konieczna. Pozdrawiam Was
Danusiu tak gwoli ścisłości niedawno znalazłem 2 kg i tak trzymałem ale musiałem gdzieś z kg zgubić bo go nie mam. Płakać za nim nie będę. Faktem jest, ze od tego patrzenia na te rarytasy na stole dostaję ślinotoku i w ten sposób coś tam gubię. Liczę po cichu, że jak dostanę skierowanie to do sanatorium to tam na pewno coś zgubię (byle nie portfel)