Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
"Marylka" gratuluję wyjazdu , termin jest Ok, tak że wyjazd na bank będzie udany. Ja dostałem dzisiaj zaproszenie na komisję na 24.02 więc jeszcze wszystko przede mną.
aniag, będzie dobrze,życzę Ci tego abyś dostała wspaniałe skierowanie , najlepiej Jantar w Dziwnówku/ fajnie by było spotkać się w realu.sztani a na Tobie się zawiodłam - myślałam że przetrzesz nieznane i będziemy mieli wiadomości z pierwszej ręki. cekaj może dołączysz do nas A tak poważnie jesteście wszyscy bardzo mili ,pozdrowionka z pyrlandii
Witam, byłam w Jantarze w 2011r. Opinię napisałam dzisiajw poście JoannyL 1961 w wyjeżdżam do sanatorium.Może od czasu mojego pobytu coś się zmieniło na lepsze.... Pozdrawiam.
Marylko ,Wiesniaczko ja Was trzymam za slowo ,ze dostane wyjazdowe a nie ambulatoryjne ,a jesli nieeeeeeeeeeee zabierze mnie Marylka w swoj bagaz a rehabilitacjami bedzie sie dzielic ze mna PPPPP