Henryk Świnoujście

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
barb
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2013 13:45

Henryk Świnoujście

Post autor: barb »

Proszę o opinie na temat sanatorium Henryk w Świnoujściu.Jakie pokoje,jak przydzielają,czy jest winda?
zuza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 14:39
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Re: Henryk Świnoujście

Post autor: zuza »

witam . w Henryku była moja koleżanka na przełomie lutego i marca tego roku . Ja też byłam w tym czasie w świnoujsciu ale w innym sanatorium. Budynek niewielki , windy brak na parterze jest stołówka pokoje na 1, 2 i 3 piętrze . pokoje w większości 3 osobowe , wyżywienie średnie , na zabiegi ok. 5 min. spacerkiem. jak Cie coś jeszcze interesuje to pytaj , będę wiedziała to napisze . pozdrawiam
barb
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2013 13:45

Post autor: barb »

Witam serdecznie! czy koleżanka była zadowolona z pokoju,obsługi i personelu? Opinie o Henryku są nieciekawe,rozumiem,że na zabiegi trzeba chodzić do innych sanatorium,czy koleżanka rezerwowała wcześniej pokój? Dzięki za informację.
zuza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 14:39
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zuza »

Pokoje spore ,łóżka wygodne .Ona była w pokoju 3 os. ale ten pokój był tak jakby jedynka połączona z dwójką ( przejściowe ) . Obsługa miła. Jeśli chodzi o rezerwacje to nie wiem ponieważ ona była przeniesiona w połowie turnusu z innego ośrodka do Henryka ( bardzo chrapiąca współlokatorka).
ODPOWIEDZ