Stróze od 12 kwietnia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Stróze od 12 kwietnia

Post autor: Sloneczko »

Oooooo rrrrany.......biedny Mark :kwiat: :? :?
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

No cóż Słoneczko ;)
Jeśli pojedzie samochodem i będzie miał doborowe towarzystwo to przeżyje :)
Okolica warta zwiedzenia :)
MARK50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2014 11:59
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: MARK50 »

Zaczyna mi sie coraz bardziej podobac , dziekuje ze myslicie o mnie biednym kuracjuszu, wiem ze zyczycie mi dobrze i na pewno tak bedzie , mysle ze okolica jest cicha tak jak ja wiec bedzie dobrze , licze na los i towarzystwo doborowe , a co do wycieczek sam bede je realizował czy to samochodem czy piesze bo wiem ze bedzie gdzie podreptac , pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów a szczególne dla Ewasz bo ona widze najbardziej sie martwi o mnie tak trzymac
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

MARK bo ja poznałam już na własnej skórze jak to jest gdy człeka wyślą tam gdzie psy doopami szczekają, dadzą towarzyszkę doli i niedoli do pokoju prawie 20 lat starszą i gadatliwą i z tej pipidówki nie bardzo jest jak się wyrwać :roll:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Stróze nie tylko od 12 kwietnia..

Post autor: jacky6 »

MARK50 pisze: Zaczyna mi sie coraz bardziej podobac , dziekuje ze myslicie o mnie biednym kuracjuszu, wiem ze zyczycie mi dobrze i na pewno tak bedzie , mysle ze okolica jest cicha tak jak ja wiec bedzie dobrze , licze na los i towarzystwo doborowe , a co do wycieczek sam bede je realizował czy to samochodem czy piesze bo wiem ze bedzie gdzie podreptać...
3mamy za słowo albowiem jak stoi w Piśmie Świętym - będzie nam dane ujrzeć prawdziwą relację foto i tekstową ze słynnych Stróży...
chyba, że okażesz się synem marnotrawnym i po powrocie dopadnie Cię dr Alzheimer ...
czego pewnikiem Ci nie życzymy ....

:mrgreen: :ugeek:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

nie Stróże a Goczałkowice ...

Post autor: jacky6 »

ewasz pisze:MARK bo ja poznałam już na własnej skórze jak to jest gdy człeka wyślą tam gdzie psy doopami szczekają, dadzą towarzyszkę doli i niedoli do pokoju prawie 20 lat starszą i gadatliwą i z tej pipidówki nie bardzo jest jak się wyrwać :roll:
dla Ewuni dokuczliwe są...
a jeszcze bardziej w sezonie innym niż letni...
teraz Ewa czuje jakie jest "dziadostwo" jej obecnego kur-ortu...

:mrgreen: :ugeek:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Nic z tego nie rozumie....miejsce cudowne... z dala od zgiełku.Towarzystwo.... to zupełnie nie zależy od wieku.Dwa razy byłam w pokoju z paniami starszymi o 20 lat starszymi ode mnie . Do dziś mamy wspaniały kontakt.TOWARZYSTWO SAMI SOBIE WYBIERAMY, Jeśli już decydujemy się na taki wyjazd, to decydujemy się na dobre i na złe..... miejmy nadzieję że więcej będzie DOBREGO... :serce:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Re: Stróże od 12 kwietnia

Post autor: Suzen »

Opinie są różne,ale wynika ,że w każdym miejscu możemy skutecznie zrehabilitować się ,wypocząć,zregenerować organizm.
A to jest najważniejsze dla naszego zdrowia i dalszego życia.Od nas zależy jak spędzimy ten czas. :D
Awatar użytkownika
KarolinaLap2208
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2015 14:05

Post autor: KarolinaLap2208 »

Generalnie, sanatorium jest obiektem w którym również pracuje się z dziećmi niepełnosprawnymi. To jedyny pozytyw gdyż te dzieci są cudowne.
Jeśli chodzi o obiekt bez zastrzeżeń, jeśli chodzi o lekarza który mnie badał rzeźnik na pierwszym badaniu tak mnie poszarpał,że straciłam przytomność, i do końca pobytu miałam jedno ćwiczenie plus zabiegi plus basen ( przez chwilę ponieważ po jakimś czasie dostałam uczulenia) rehabilitacja rewelacyjna, chociaż przez lekarzy nie za bardzo mieli możliwość pomocy.... W moim przypadku pi złamaniu kręgosłupa szyjnego i operacyjnej wymiany dysku, po utracie przytomności w gabinecie lekarskim pytałam co i jak zgłaszałam ból i niestety rozkładano ręce!!!! Ogólnie wyjechałam z Tegoż Sanatorium ZDROWA!! Ale to nie dziwne :)
Miejscowość ładna, ale malutka i właściwie wszystko co największe to Sanatorium :), lub Bartnik :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Widzisz Mark :kwiat: :D
Wszystko będzie dobrze ;)
Z twoim pozytywnym nastawieniem to i w Alcatraz byś się dobrze czuł ;)
Zresztą jak i ja :twisted:
ODPOWIEDZ