HALNY czy HYRNY ZAKOPANE na turnus rehabilitacyjny

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kuracjuszkazik
Na forum od: 05 lut 2016 12:48
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Re: HALNY czy HYRNY ZAKOPANE na turnus rehabilitacyjny

Post autor: kuracjuszkazik »

Uwielbiam góry.Byłem w ''Marzeniu ''jednak za daleko do centrum .Troche bliżej jest do ''Willi Wojnar''ośrodek z basenem o niebo lepszy. W samym centrum też z basenem jest ''Hyrny''.Najlepiej jak zasięgniesz opinii o ośrodku u zródla- co proponuja i dają w cenie .Ja tak robie i dobrze na tym wychodzę. :ugeek:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Dziękuję. Ten Hyrny jest ok i maja ciekawy program KO . Trochę nie bardzo pasują mi tylko terminy. Mogę zawsze od 4 dnia każdego miesiąca a tam jest od 01. i chciałabym wrzesień. Wstępnie zarezerwowałam Muflon w Ustroniu (od 4 ) ale wolałabym w Zakopanem bo w Ustroniu już kilka razy byłam. Jeszcze raz dzięki za info . Pozdrawiam
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Udało się lekko skorygować termin i z początkiem września będę "testować " Ośrodek Hyrny w Zakopanem . Turnusy rehabilitacyjne to nowość w tym obiekcie a może ktoś zdążył już tam być ? Lokalizacja w centrum a jaki program ko ho, ho :shock: Zobaczymy :)
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

witaj Zosia :) Ja dzisiaj zarezerwowałam turnus w Hyrnym w maju tak,że będę go testowała wcześniej :D Mnie również zadziwił program KO :o Pojedziemy zobaczymy ;) Pozdrawiam :kwiat:
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

asia13 pisze:Informacje o plikach cookie
Asia 13. Przejrzalam ofertę i faktycznie program , imprez organizowanych, zachęcający.Dobra lokalizacja. Zabiegi na miejscu. Możesz tylko hi mieć problem w którą stronę wybrać się na spacery bo możliwości ogrom. Byłam na Walentyki rok temu na nartach w Zakopanem. Polecam Owczarnię-wyśmienita kuchnia,kapela góralska. Na tańce warto zajrzeć do ,,Watry,, i wiele wiele fajnych miejsc.Miłego :) :) :) towarzystwa i samych :o :o :o ..

Zosiu. Tobie również życzę dobrej rehabilitacji i czasu takiego jakim chciałabyś żeby był. Towarzystwa, uśmiechu i żebyś nie chciała żeby turnus się zakończył. :kwiat:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Alu wielkie dzięki za życzonka i rady :)
Asiu koniecznie zdaj relację jak wrócisz ;) . Szkoda , że nie jedziemy w tym samym terminie . Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Alu :) Dziękuję za wskazówki na pewno skorzystam ;) Jak wiesz miałam dylemat co wybrać góry czy morze? Wybrałam góry .Myślę ,że NFZ będzie tak łaskawy i pozwoli mi jeszcze nacieszyć się morzem,ale to dopiero w 2017 roku :lol: Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zosia na pewno zdam relację :) Niestety u mnie wrzesień nie wchodził w grę :( Wybrałam maj.Myślę ,że będzie super ;)
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Asiu...podpowiadałam ,,Amber,, bo dobry i turnusy w fajnej cenie. Zawsze coś więcej zostaje w kieszonce na przyjemności życia. Były teraz,jak zapewne wiesz 3 fantastyczne dziewczyny z NS i wróciły zadowolone i :D :D :D .
Zapewne ,przy Twojej konsekwencji, wrocisz nad morze.....a teraz dla odmiany Zakopane. Też bedę podgladała Twoją i Zosi relacje z pobytu . Kto wie??? gdzie los z NFZ wyrzuci ...
Pozdrawiam serdecznie ze słonecznego dzisiaj Kołobrzegu....chyba wszyscy dzisiaj podreptali na molo i nad morze....i ja jak zawsze też tam byłam. :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alu Amber był wykorzystany w styczniu przez mojej synowej ojca.Poradziłam mu go po twojej rozmowie.Przyjechał bardzo zadowolony,wytańczony,wypoczęty.Mówił,że jakby nie praca to mógł kupić jeszcze jeden turnus i za niecałe 2000 byłby tam miesiąc.Podobało mu sie bardzo .Twierdzi ,że na nastepny rok też tam jedzie.A to Alu twoja zasługa bo TY mi nagrałaś ten ośrodek.Dzięki. :kwiat:
ODPOWIEDZ