Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jedziemy dalej tępo dobre, od początku lutego 1320 z Małopolski dostało przydziały.Mało osób na forum z naszego funduszu chwali sie przydziałami .
Zyczę Dobrego dnia i miłości od Walentego!
Witam witam faktycznie numerki spadają. W ciągu pięciu dni ubyło mi 609, obecnie z nr.49714 ,pozdrowienia dla wszystkich oczekujących na wyjad w 2017 r
Witam Cię Wiesiu wniosek złożyłam na początku września 2015 r, czas oczekiwnia około 22 miesięcy myślę że w takim tempie to załapię się na jesień 2017 r. Pozdrawiam i do usłyszenia
Witaj Ewa!Czyli nic się nie zmieniło,bo ja składałam równy rok przed Tobą i też czas oczekiwania 22 miesiące.No zobzczymy jak to sie dalej potoczy.
U mnie niedługo weryfikacja.Pozdrawiam i życzę szybko spadających numerków.
W dalszym ciągu zielone światło mamy w naszym NFZ Wczoraj spadek ponad 200 i dzisjaj podobnie.Ja się z tego powodu baaardzzo cieszę bo może załapię sie na lato Pozdrawiam oczekujacych z Małopolski i życzę wszystkim i sobie również cierpliwości.