Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Krychna,
ciekawe czemu tak Cie trzymają. Ja w styczniu dostałam skierowanie przy numerze ok. 800. Jaką masz "kategorię" chorobową? Z tego co czytam, to teraz z pomorskiego jedzie zmiana 17.02-09.03 do Iwonicza, Inowrocławia /i pewnie gdzieś jeszcze?!/, a kolejna 10-31.03.2016r
Jeśli masz ochotę na wyjazd w najbliższym czasie, zadzwoń do NFZ i może będzie jakieś miejsce z rezygnacji. Moja znajoma tak zrobiła w ub. tygodniu i jedzie. Chyba, że Ci się nie spieszy!
Witam czekających na przydział Danusiu marzą mi się góry, cierpliwie czekam na info z NFZ.Czytając posty to zauważam iż z wyższym numerkiem otrzymują przydział Mój profil to kardiologia.Pozdrawiam serdecznie