Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czytam i oczom nie wierzę - 5-gwiazdkowa Basia pełna werwy i wigoru ,a marudzi jak........ uszy do góry,reszta też i zbierać się do nocnego życia, a Busko.....coraz bliżej,a tam diabły z siarką doprowadzą Cię do dobrej dyspozycji
Basia Olsztyn pisze:Dobrej wieczorowej pory, jak Wam zazdroszczę, że macie czas i ...siłę tutaj klikać. Wzięłam właśnie 2 tabletki tramadolu i niedługo odpłynę. Wszystko się buntuje we mnie: prawa ręka, lewa noga, trwanie w utartych schematach, beznadzieja własnych poczynań, a wehikuł czasu... zepsuty. Jestem zmęczona...życiem, brakiem słońca i niepewnością jutra. Buziaki dla Was, miłych gawędziarzy
Basiu ja też musze od niedawna ,brać tableteczki o których wcześniej nawet nie chciałam słyszeć .......życie może sie nam zmienić z dnia na dzień
andrzej1955 pisze:Czytam i oczom nie wierzę - 5-gwiazdkowa Basia pełna werwy i wigoru ,a marudzi jak........ uszy do góry,reszta też i zbierać się do nocnego życia, a Busko.....coraz bliżej,a tam diabły z siarką doprowadzą Cię do dobrej dyspozycji
P.andrzeju w dobrym towarzystwie to o chorobach się zapomina i tableteczki można odstawić
Basia Olsztyn pisze:Eluniu, to to pikuś, próbowałam tez z deserem, ale się poddałam. Za dużo marzeń ostatnio mnie dopadło, chciałabym aby chociaż jedno się spełniło....
Ostatnio mam moc rożnych wrażeń, jak na karuzeli życia. Jako dziecko, nie przepadałam za taka rozrywką, a teraz... jak na złość. I nie mam z kim się załapać na hustawkę ;(