Ktoś? coś na temat Sanatorium Marconi Busko- NFZ

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Re: Ktoś? coś na temat Sanatorium Marconi Busko- NFZ

Post autor: alka50+ »

Senta 28 ...dla Ciebie przybliżyłam te informacje :kwiat: :kwiat: :kwiat:

Pozdtawiam wszystkich którzy są w ,,Marconi,, ,,Nidzie,, 21 WSZUR , Slowackim, ,, Wlokniarzu,, i czekających na miejsca .Milego czasu poelnego :o :o :o
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wikib...przybliżyłam mój post....to super obiekt ten ,,Marconi,,......z tego miejsca wraca się :D :D :D Poczytaj...to kopalnia dobrych podpowiedzi.

Bez paniki... wyjazd ze zwrotow który otrzymałaś zapewni Ci dobre zabiegi a tym samym poprawę zdrowia pod warunkiem,że do bagażu wezmiesz dobre nastawienie, pogodę ducha i dobry humor. Szpilki możesz kupić w Busku Zdroju. Bedziesz chciała tam wrocić tak jak ja . Pozdrawiam Wszystkich z Forum. :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

Witaj Alka :kwiat: widzę, że polubiłaś Busko :D
Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Plusem Marconiego są częste, interesujące koncerty muzyczne. Na miejscu, bez wychodzenia z domku :idea:
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Słoneczko . Witam serdecznie i dziękuję za pozdrowienia.Byłaś pierwszą osobą która mnie wsparła podpowiedzią a za Tobą Lewek :kwiat: Ulanie :kwiat: Anka :kwiat: Ruda :kwiat: Grażynka :kwiat: i :kwiat: dluga lista.
Masz rację polubiłam to miejsce....obiecałam sobie ,że wrócę do Buska Zdroju...i od razu hi hi poczyniłam w tym kierunku starania. :) :)

Teodor . Koncerty na miejscu mają swoje zalety ....ale trzeba też wyjść na inne organizowane w wielu miejscach.Każdy wybiera co i gdzie pasuje. Pozdrawiam.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

alka50+ pisze:Teodor . Koncerty na miejscu mają swoje zalety ....ale trzeba też wyjść na inne organizowane w wielu miejscach.Każdy wybiera co i gdzie pasuje. Pozdrawiam.
Jasne. Ciekawe koncerty odbywają się też w Domu Kultury.
Wyjaśniam. Mówię o koncertach muzycznych, nie o żadnych dancingach :D
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Teodor....wiem o czym mówisz. Miałam szczęście bo BSCK odbywał się akurat Festiwal Muzyczny im. W. Belona ,, Niech zabrzmi Bukowina,, z gwazdą wieczoru ,, Bukartyk i Szałbydalci,, oraz z wieloma zespołami biorącymi udział i Rajdem Muzycznym itd. Akurat takie wydarzenia jak i wieczór poezji w ,,Mikołaju,, i wiele innych z tego rodzaju mi odpowiadały .....uzupełniane wieczorami z tańcem.

Pozdrawiam.alka :)
ODPOWIEDZ