Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
paul_88 pisze:
Oj chyba pozniej jak w maju pojedziemy dzwoniłam wcześniej do NFZ jestem w 9 wagonie teraz i mówiła że 26 miesięcy mija w czerwcu i tak mam się szykować A nawet lipiec zobaczymy jak to będzie w praktyce
To wiele wyjaśnia, skoro wyjazd ma nastąpić po 26 miesiącach , to mi wypadnie sierpień-wrzesień.... jak dla mnie OK
medi pisze:U mnie numerek 23135 chyba kupię sobie psa na listonosza bo jak mi wciśnie skierowanie to jak nic na wrzesień- październik ... a ja mogę wyjechać dopiero w listopadzie
Oj tam poprosimy NFZ aby mi dali Twój przydział . Mi ten termin bardzo pasuje (ja na mam 41000) To spokojnie sobie jeszcze poczekasz
Mnie by też pasował ale możesz poprosić o termin po..... i jakoś sensownie uzasadnić,naprawdę uwzględniają -zwłaszcza gorsze terminy
Witam. Monitoruję skierowanie swoje i męża ., Jeszcze daleko bo nr 34250, , pewnie do września i skierowanie mojej siostry . Z nr 5570 w pt , dziś nastąpił przydział.(choroby kardiologiczne i nadciśnienie). Sanatorium "Książe Józef " Nałęczów od 07.3 do 28.03. Pozdrawiam i czekam na swoje, weryfikacji jeszcze nie było.