Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Życzę Ci tego Słoneczko z całego serca...
Być może ci się uda i spotkamy się wtedy w czerwcu/lipcu w Iwoniczu Zdrój?
Czego Tobie i sobie życzę...
pozdrowionka
Tomeczku...
Daruj sobie...
Bo jak się czyta Twoje wpisy to człowiekowi się słabo robi...
Na jednym temacie krytykujesz sanatorium Ziemowit. Masz pretensje do wszystkiego i wszystkich...
np.że źle Ci tzn.z błędem wypisano zwolnienie...
to zapytam gdzie byłeś Ty jak je dostałeś do ręki?
Ktoś mógł pomylić Twoje dane,bo ich nie zna,ale Ty nie powinieneś,bo je zapewne znasz na pamięć jak każdy z nas...
Więc czyja większa wina???Twoja...
Na drugim temacie zachwycasz się Szczawnem Zdrój i Domem Zdrojowym z ZUS.
Każdy ma prawo do swojej opinii,ale porównanie np.tych dwóch sanatoriów to jak dwie sprzeczności.
Iwonicz Zdrój i Ziemowit wtedy wzór,a Szczawno Zdrój i Dom Zdrojowy to porażka pod każdym względem.
Dane mi było być w jednym i drugim sanatorium więc mam porównanie.
To nie tylko moje odczucia,a zapewne szerszego grona ludzi mających realistyczne porównanie tych dwóch miejscowości i sanatoriów.
Nie z forum,a własnego odczucia.
Tak więc popracuj nad sobą Tomku,a potem obwiniaj wszystko i wszystkich o to co w życiu Ci się nie udaje...
pozdrawiam i życzę więcej pogody ducha i pozytywnego,realistycznego podejścia do życia...
O rany po co te utarczki? byłam w Iwo tez mi się ta dziura nie podoba a wiele obiektów jest starych i ci co tam byli mają prawo opisać tak jak je odebrali.KOcha ktoś Iwo? niech kocha ale nie atakujmy tych co nie pokochali
Jedna osławiona tańc buda i co więcej? ale kazdy ma prawo kochać górki ,ja nie i co w związku z tym? A juz na pewno nie krytykuje się wymieniając nicki jak nie ma takiej potrzeby brrrrrrrrrrrrr
Ptysiu Ty jesteś zadziorny czytam i co w związku z tym? nie mam prawa do oceny? spoko Twój temat Twoje porządki Znikam ,jak nie wolno to nie wolno .Tylko dlaczego przekonywać do swoich racji? Wolny kraj wolność wypowiedzi prawda ? a może nie?
Miłego dzionka [ obrazek zewnętrzny ]