Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zawsze sobie obiecuję, że ograniczę bagaż do minimum. Po co mi 30 kg szmat? Do samolotu człowiek potrafi zabrać 10-15 kg na m-c (w tym 4 kg prezentów) A do sanatorium na 21 dni się nie da? Spróbuję chociaż raz Pozdrawiam
W sanatorium nigdy nie wiadomo które "szmaty" okażą się zbędne.Nie zawsze jest możliwość prania i suszenia.Za kuriera w obie strony zapłaciłam 70 zł,walizka zabozpieczona tylko szeroką taśmą.Wygoda dla osób mniej sprawnych nieprzeceniona
Witam wszystkich, jestem pracownikiem poczty i bardzo często widuję wielkie torby, walizy na adres sanatoriów. Sama dość często wyjeżdżam ale nigdy jeszcze nie odważyłam się na opcję wysyłki choć wiem od samej podszewki jak ta procedura funkcjonuje. Kiedyś z dziewczynami zastanawiałyśmy się co by taka kuracjuszka poczęła jakby paczkę z ciuszkami otrzymała kilka dni później // i mały dylemacik co ubrać na wieczorek zapoznawczo-rozpoznawczy. A tak poważnie ludzie mojej firmy są rzetelni i sumienni.Marylka