Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
boli ,boli ale jest to jedyny niezawodny sposób aby zbudzić duszę ze snu .Niech pociechą dla nas będzie to że ból w naszym życiu nie trwa wiecznie.Kończy się tęsknota pojawia radość -- tak równoważą się nawzajem
Tabletka nie pomorze naserce lecz prawdziwa milosc.Serce sie raduje gdy Ukochana osoba jest blisko Ciebie .Calym sercem Kochamy ja spelniajac wszystkie jej prosby by szczescie i milosc ofiarowac.Szacunek zrozumienie i mowienie jednym glosem to jest MILOSC
Witam w ten piękny ,mroźny wiosenny poranek.P.Wojtaszku moja babcia tak mniemała -dziecko kochane jak chcesz być szczęśliwa przez chwilę to się upij a jak na bardzo długo to się zakochaj bo to taki największy dar jaki życie może ofiarować aby uczynić Cię szczęśliwą.-wiem że łatwiej komuś coś tłumaczyć ,przekonywać go nawracać ....trudniej tak z kimś po prostu być ...usiąść obok i powierzyć mu swój sekret..tak zwyczajnie i szczerze...bo z miłością to jak z mieszkaniem tylko nie sprzątaj to masz bałagan a przestaniesz kochać to pustka rozlegnie się po naszym życiu .Miłej niedzieli