Nie raz chwalimy tylko dlatego że towarzystwo było super i wcale w to nie watpię a krajobraz nas urzekł.
Jakże często posądzamy tych co piszą swoje spostrzeżenia ,ale one nie są dobre o obsłudze gdzieś podczas zabiegów ,może o nie najlepszym wyżywieniu etc ,jako osoby konfliktowe ,nie umiejące współpracować z innymi ,jako osoby wręcz niemiłe .
Czy to oby na pewno jest fajne? Dlaczego od razu naskakujemy ,obrażamy ,wymyślamy ?
Jedni potrzebują towarzystwa w jakieś dziurze i nawet liczne niedociągnięcia w obiekcie ich nie zrażą inni patrzą na jakość zabiegów ,standard pomieszczeń itd ,lubia duże miasta ,duże obiekty ,dobry standard i taki też spotykamy.
Czy im na tym forum nie wolno napisać szczerze jak widzieli dane sanatorium?
Mnie bardzo obchodzi standard pokoi i jakość zabiegów ,jesli na basenie gro ludzi chorowało bo woda była zimna często ,gęsto nie napiszę ,że basen był marzeniem ,bo inni tak by chcieli ,bo zaraz naskoczą z ""wypocinami "{"i obrażaniem.
Piszę tak jak odbieram świadczone mi usługi .
Jeśli mamy opisywać miejsca tak :będzie dobrze ,nie martw się ,mnie było dobrze dali mi łózko a zabiegi po 5 min też cudowne
Piszę osobiscie tak jak odbierałam pobyt ,miejsce ,personel ,miejscowość ,narażając się na atak zaraz to jest ok? Wątpię .Po co jak ktoś kiedys napisał opisywać obiekty i nalegać by inni po powrocie opisali jak zaraz posypią się gromy?
Po co? Chyba coraz bardziej rozumiem tych co nic nie piszą po powrotach ............i tez sypią się na nich gromy .Może nie?