Polańczyk Solinka

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
srs169
Na forum od: 24 mar 2013 21:25

Polańczyk Solinka

Post autor: srs169 »

Wyjeżdżamy (2 osoby) z Warszawy na turnus od 28.03.2013 do Solinki.
Ktoś coś wie? Jakie pokoje, czy jest chociaż jakieś radio?
Szukamy kogoś, kto by nas zabrał samochodem za opłatą.
Czy ktoś jechał tam może z przewożnikiem Eurores?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

Re: Polańczyk Solinka

Post autor: gosiam »

Witaj,
byłam w Solince w maju 2010r. Pokoje były bardzo różne, i takie po remoncie i przed. Ja trafiłam na pokój przed remontem, miał byc 2 osobowy typu studio a był właściwie to nie wiem jaki. Były to dwa pokoje połączone ze sobą. Do pierwszego wchodziło się z korytarza i przechodziło do następnego pokoju. W tym pierwszym pokoju był stół, krzesła i TV (płatny)a przy następnym pokoju była łazienka, wszystko oczywiście przeznaczone do dyspozycji 4 osób. Pokoje wyposazone były w talerzyki, szklanki, ręczniki. Zabiegi miałam wszystkie w tym samym budynku, w którym nocowałam. Wyżywienie jak dla mnie smaczne i wystarczające, ale były osoby które dokupywały, zwłaszcza panowie. W Solince, na kondygnacji "O" jest kawiarnia, w której odbywały się wieczorki taneczne. Były też organizowane (za odpłatnością) wycieczki. pozdrawiam
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

Re: Polańczyk Solinka

Post autor: gosiam »

Nie wspomniałam ze korzystałam z przewoźnika, w jedna i drugą stronę. Nie pamiętam nazwy przewoźnika więc nie wiem czy to ten o którym piszesz. Ogólnie dojazd dobry na miejsce dojechalismy około 15,00, jechałam z Łodzi. Ale jeąli masz okazje dojechać o wcześniejszej godzinie, masz wówczas możliwość wyboru lepszego pokoju.
ODPOWIEDZ