Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam.na komisji lekarz orzecznik na orzeczeniuo dalszej częściowej niezdolności do pracy skierował mnie też na rehabilitacje w ramach prewencji zus...Gdzie i kiedy powiedział,że przyjdzie pocztą.Czy ktoś był już w takiej sytuacji i jeśli przyjdzie takie skierowanie to ile czasu mam do wyjazdu?Jaki okres na przygotowanie się.Nigdy nie byłam z ZUS -u dlatego jeśli ktoś coś ...to proszę o podpowiedż...a czy na podstawie numeru akt wydanego orzeczenia można w necie poszukać wcześniej gdzie mnie kierują...tak jak w przeglądarce NFZ?! Pozdrawiam wszystkich zaglądających
Kasiula, nie ma mozliwosci sledzenia swojego konta prewencji rentowej.Dostaniesz skierowanie na odbycie rehabilitacji w okreslonym czasie i miejscu, mozesz ten termin przesunąc z ważnych powodów, z tego co wiem w przypadku rezygnacji ZUS moze cofnąć świadczenie.