Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
cytat: Re: ROZMOWY NOCĄ
przez Alek » 24 mar 2013 00:04
biedroneczka wszystko możliwe,jeszcze te boleści koło serca nie do wytrzymania nie wiem czy też tak odczuwacie
Mam nadzieję, że to nic bardzo poważnego Alku Wracaj do zdrowia, czekamy na Ciebie
Witam Kochani Korzystając z okazji,że mogę napisać pare słów: Pragne Wam podziękować za ciepłe słowa,życzenia i pozdrowienia oraz za pamięć-bardzo dziękuje i również Pozdrawiam Was serdecznie oraz zdrowych,wesołych i mokrych świąt życze choć myśle,że na święta wyjde,ale tego nie wiem czy po zawale tak szybko puszczą mnie do domu.