Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej, hej Gadułki u mnie też zima ślisko i mokro, nawet z domu nie chce się wychodzić, może ktoś za mnie zrobi zakupy pozdrawiam i życzę samych dobroci na dziś
Moją już też mam gotową to może hurcikiem pykniesz Zakręconej Soboty Wszystkim
bo niby dlaczego tylko ja mam dzisiaj odbijać się jak ping pong
teraz czarne i dobre
Danusiu to nie o Tobie oczywiście
Asiulek no to dzisiaj obydwie w rytmie lambady a nie jak Danuśka walcem gubimy kalorynki
Ty zięcia za bety bierzesz a ja kandydatowi na zięcia wynalazki muszę zrobić
A dlaczego nie o mnie
Jak czarne i dobre... to tylko ja
Musi to być kawa
Nie ma sprawy Margociu... Tobie też mogę zrobić zakupy.... bagażnik pojemny
Przecież trza se pomagać, a Ty teraz, to nie będziesz miała czasu po d.....się podrapać
Danusiu moje czarne jest tylko dobre do codziennego użytku
a Ty jesteś wykwintna to tylko dwa razy w roku na taki luksus mogę sobie pozwolić
do tego drapania chyba kogoś poszukam