Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
olenka989 pisze:Trzymam kciuki za czekających na komisję.
U mnie ZONK.Tak się ucieszyłam gdy wczoraj listonosz przyniósł list z ZUS.Byłam pewna że to wezwanie na komisję ale okazało się że odesłali dokumenty ponieważ lekarz nie wpisał mi celowości rehabilitacji.
Jak teraz odesłać im uzupełnione dokumenty-przez ZUS czy mogę sama pocztą wysłać?
Jeżeli inspektorat lub placówka ZUS jest blisko Ciebie najlepiej osobiście oddać ,Skany Twojego pisma są już w tym samym dniu a wysłanie ,poleconym trochę trwa . i osobiście jest pewniejsze . A z innej beczki ""roztrzepany lekarz "" jeSli tak leczy jak uważnie pisze to współczuję . ( to żart bo dobrze ,że wypisał)
Maja1912 pisze:Podanie nr telefonu czy maila nie jest obowiązkowe, choć czasem bywa praktyczne
masz niewątpliwie rację, tylko, że to Nam zależy na szybkim i pozytywnym rozpatrzeniu wniosku. Już dawno się przekonałem, że nie warto kopać się z koniem