kujawiak Inowrocław

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
roksa59
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2016 16:28
Oddział NFZ: Łódzki

kujawiak Inowrocław

Post autor: roksa59 »

Witam... czy ktoś może coś napisać, tak na bieżąco o tym sanatorium...wyjeżdżam 17 marca 2016r. Skierowanie z Zus-u....
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: kujawiak Inowrocław

Post autor: sztani »

Witaj jest duzo wiadomości na temat Kujawiaka . wpisz w prawym górnym rogu nazwę i miejscowość (wyszukiwanie zaawansowane) Milej lektury ,może coś skorzystasz
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

Witaj :D roksa59, koleżanki forumowe,Stada-52 i Ania, są do 18.02 w Inowrocławiu w tym sanatorium,wrócą to wiadomości będą z pierwszej ręki :lol: :lol: pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

jeśli napiszą bo tak jest ,że każdy pyta a po powrocie kamień w wodę . 1/10 opisuje swój pobyt i wrażenia
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja jestem optymistką i wierzę że dziewczyny się odezwą :lol: :lol: :lol: pozdrawiam :D
roksa59
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2016 16:28
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: roksa59 »

danusia57 pisze:Witaj :D roksa59, koleżanki forumowe,Stada-52 i Ania, są do 18.02 w Inowrocławiu w tym sanatorium,wrócą to wiadomości będą z pierwszej ręki :lol: :lol: pozdrawiam :kwiat:
Witam, z miłą chęcią coś nowego na ten temat poczytam....pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
stada-52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 lip 2012 16:18
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: stada-52 »

Koleżanka Stada-52 melduje się na forum NS :) :) :) Wróciłam cała,gorzej ze zdrowiem :( Niestety,większość kuracjuszy z Kujawiaka tudzież z Kujawianki doświadczyło przykrych skutków wyjazdu do sanatorium w zimie.
Sanatorium Kujawiak znajduje się w pięknej sanatoryjnej części Inowrocławia -to juz wiemy.Baza zabiegowa w Kujawiaku na dobrym poziomie,pokoje i wyposażenie również ,bardzo bogata oferta darmowych imprez kulturalnych,ciekawych prelekcji.Jedyny minus wg mnie i nie tylko-to wyżywienie.Monotonne,powtarzające się posiłki były najczęstszym powodem niezadowolenia kuracjuszy.Po raz drugi nie wybieram się tam,ale skierowanie do Modrzewia,Przy Tężni,Energetyka to kto wie :?: Pozdrawiam :serce:
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Stada-52 :serce: bardzo cieszę się, że wróciłaś :D i witam na forum,pozdrawiam :kwiat:
gosiaczek63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2015 19:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: gosiaczek63 »

roksa59 pisze:Witam... czy ktoś może coś napisać, tak na bieżąco o tym sanatorium...wyjeżdżam 17 marca 2016r. Skierowanie z Zus-u....
Witaj roksa59 :) ja byłam w tamtym roku w czerwcu w Kujawiaku i uwierz mi,że jak dopisze Ci towarzystwo to na resztę nie będziesz na pewno narzekać.Baza zabiegowa super,wszystko w jednym budynku łącznie z basenem.Zabiegów jest bardzo dużo,ale z ZUS-u wszędzie jest dużo bo średnio po 8 dziennie.Jednym minusem to,że często basen jest nawet po godz.20 i wtedy jest pózno na jakieś wyjście,ale można pytać i przekładać ,gdyż często kuracjusze rezygnują bądz z innych względów nie chodzą na basen.Jedzonko też w miarę przyzwoite a pokoje zwłaszcza na drugim piętrze też fajne bo duże i w większości z balkonami.Szkoda,że jedziesz bardzo wczesną wiosną gdyż park zdrojowy będzie dopiero budził się do życia,ale spacerować można o każdej porze.Jeżeli interesują Cię tańce to co parę metrów lokale z muzyka do tańca,ale o 22 radzę być już w pokoju ;) bo troskliwy personel codziennie sprawdza czy wszystko w porządku. :lol:Generalnie Inowrocław jest fajnym uzdrowiskowym miejscem. :)Myślę,że dość dokładnie opisałam Ci fajne sanatorium ;) o resztę pytaj. Pozdrawiam i życzę udanej kuracji :)
Edyta25
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2016 22:15

Post autor: Edyta25 »

Hej,

ja byłam w ubiegłym roku, tez zimą w Ciechocinku, tez nieciakawie jesli chodzi o ogrzewanie. wrociłam przeziębiona.
ODPOWIEDZ