Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam ponownie w tym wątku ponieważ tydzień temu złożyłam wniosek o rehabilitację i teraz czekam na wyznaczenie terminu, na wyjazd do Płocka i decyzję.... będą mnie uzdrawiać czy też nie . Gdyby nie moja opieszałość to bym już to wiedziała ale tak zwlekałam że musiałam iść do lekarza z prośbą o zmianę daty wystawienia wniosku.Pozdrawiam wszystkich )
Witaj Marylko!
Będąc na rehabilitacji zus nie płacimy tzw opłaty klimatycznej. Z opłatami z jakimi się spotkałam podczas swoich dwóch pobytów to są to opłaty za tv (nie obowiazkowe) Pozdrawiam