NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 15:28
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Re: NFZ Małopolska

Post autor: bozenag »

Witam numerki dosyć szybko spadają :) i dzisiaj przesiadłam się do 36 wagonu :) :kwiat: pozdrawiam wszystkich oczekujących w kolejce :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 paź 2014 17:51
Podziękowano: 3 razy

Post autor: ewasia »

Witam :kwiat: masz rację bozenag,numerki spadają,spadają :!: :!:
Itylko się cieszyć :lol: :lol: Pozdrawiam wszystkich klikających na forum ;) :D
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Od poczatku miesiaca ubyło 2460 numerków,jedziemy dobre tępo :D Jutro przesiadka :?: :lol:
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: MaryKate »

bozenag pisze:Witam numerki dosyć szybko spadają :) i dzisiaj przesiadłam się do 36 wagonu :) :kwiat: pozdrawiam wszystkich oczekujących w kolejce :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Ja też od dzisiaj rezyduję w 36 wagonie , im nas więcej tym rażniej i czas szybciej płynie :)
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 20:29
Staż sanatoryjny: 2
Podziękowano: 2 razy

Post autor: krisss0070 »

Witam :kwiat: ja z numerkiem 61758 zaczynałam w listopadzie dzisiaj mam 54995 :) tak wiec czekam w którymś wagonie :lol: jadę pierwszy raz z NFZ tak więc zastanawiam się czy nie zadzwonić o zwroty jak radzicie ?? :kwiat: i gdzie wysyła nas nasz kochany małopolski NFZ... :)
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzisjaj zwolnił nasz fusio,tylko 60 w dół,chyba sie limit na ten miesiąc wyczerpał :(
Krisss ja składałam rok przed Tobą i dostałam numer 52 tys .Zwroty możesz dzwonić teraz jest sporo bo około 14 godziny numerki pną się w górę.Jesli termin Ci odpowiada próbuj masz możliwość wybrać co Tobie odpowiada ,a nie gdzie Cie poślą.A posyłają jak wiesz w różne miejsca.Ja nie mam dużego doświadczenia, z funduszu byłam w Krynicy i Sopocie.Pisz jesli się zdecydujesz na zwroty,ja mogę dopiero za miesiąc dzwonić.Pozdrawiam i życzę trafnych decyzji. :) :kwiat:
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

wieslawa kowalska633 pisze:Dzisjaj zwolnił nasz fusio,tylko 60 w dół,chyba sie limit na ten miesiąc wyczerpał :(
Krisss ja składałam rok przed Tobą i dostałam numer 52 tys .Zwroty możesz dzwonić teraz jest sporo bo około 14 godziny numerki pną się w górę.Jesli termin Ci odpowiada próbuj masz możliwość wybrać co Tobie odpowiada ,a nie gdzie Cie poślą.A posyłają jak wiesz w różne miejsca.Ja nie mam dużego doświadczenia, z funduszu byłam w Krynicy i Sopocie.Pisz jesli się zdecydujesz na zwroty,ja mogę dopiero za miesiąc dzwonić.Pozdrawiam i życzę trafnych decyzji. :) :kwiat:
Wiesiunia :kwiat: dziękuję bardzo troszkę się waham bo kurde nie chce jechać na Święta ale chyba się skuszę i zadzwonię ;) pozdrawiam :D :kwiat:
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hmmm.... tak więc dzwoniłam do naszego fundusz i przemiła pani powiedziałam mi ze to nie ma znaczenia czy jadę pierwszy raz i ze mogę się upominać o zwroty... mam swój nr i proszę czekać na swoją kolejkę ewentualnie po weryfikacji mogę dzwonić o zwroty i tyle się dowiedziałam :lol: :lol: pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 15:28

Post autor: bozenag »

Witajcie wczoraj 30 numerków a dzisiaj ponad 300 :) ubywa ładnie ;) ale ja i tak czeka do weryfikacji tz do grudnia i będę dzwonić o zwroty bo styczeń i luty to jest mój miesiąc kiedy mogę jechać :( pozdrawiam :) ;) :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Masz rację bozenag, ładnie spadają numerki w naszym funduszu ,u mnie dzisjaj 250 :D
Krisss,to znaczy ,że u nas przed weryfikacją nie ma szans na zwroty :(
A wyczytałam na forum ,że jak pierwszy raz to można się starać zaraz po nadaniu numerku,nie pamietam z jakiego funduszu,ale napewno nie nasz.
Widocznie każdy fundusz ma swoje odrębne przepisy.Pozostaje nam czekać nie ma wyjscia.Albo wyjazd prywatnie.Pozdrawiam i życzę cierpliwości. :) :kwiat:
ODPOWIEDZ