Co wywołuje nasz uśmiech - nie śmiech?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Co wywołuje nasz uśmiech - nie śmiech?

Post autor: forumowicz »

Irenko :kwiat: , Kochana lek.orzecznik miał zły dzień. Mojej koleżance też się to przydarzyło. Nawet nie została zaproszona na komisję ZUS, nie poproszono o uzupełnienie dokumentacji. Doszliśmy do wniosku, że lekarz rodzinny, który jej skierowanie wypisał, źle uzasadnił wniosek. Po prostu odwalił brzydko mówiąc "robotę". Nie poddawaj i za pół roku kolejne podejście zalicz :D :D :D ;)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

P.Irenko ciekawe czy mówił Ci to z uśmiechem albo czy się słyszał jak to pani przekazywał .Bo panią jestem sobie w stanie wyobrazić z jakiego gatunku miała pani uśmiech na twarzy.Dużo uśmiechu
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Basia Olsztyn pisze:Irenko :kwiat: , Kochana lek.orzecznik miał zły dzień. Mojej koleżance też się to przydarzyło. Nawet nie została zaproszona na komisję ZUS, nie poproszono o uzupełnienie dokumentacji. Doszliśmy do wniosku, że lekarz rodzinny, który jej skierowanie wypisał, źle uzasadnił wniosek. Po prostu odwalił brzydko mówiąc "robotę". Nie poddawaj i za pół roku kolejne podejście zalicz :D :D :D ;)
Basieńko napisałam dokładnie to samo na PW Irence , ma składać 2 raz i tyle ..........ja też nie chodzę na zwolnienia.....a Pani doktor zaprosiła mnie za pół roku po powrocie z kuracji :)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Uśmiechnijmy się na to wszystko......
Załączniki
cat-smile.jpg
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

eluunia , uśmiech to ja miałąam na twarzy, do czasu :lol: pan doktor pozostał niewzruszony :lol: na koniec dodatł ze nie ma odwołania od decyzji :!:
margotko bardzo dziękuję, na pewno tak zrobie :D (też miałam rezonans kregosłupa szyjnego, nie wzruszyło go to :lol: wystarczyło mu że mogę ruszyć głową wprawo i w lewo, a ze chrupie, co tam :lol: )
P.s. kochane,błagam nie pani :roll: bo czuje sie jak matrona :lol:
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

a może...wyglądam jak okaz zdrowia i gdzie mi tam na rehabilitację :lol: rączkami pomachałam, skłonik ochoczo zrobiłam,nóżką pan doktor sam mi pokręcił , boczki pooglądał i... :lol: okaz zdrowia...z czego wypada mi sie tylko cieszyć :lol:
forumowicz

U mnie ten uśmiech wywoła kolejne skierowanie do sanatorium,myślę iż nastąpi to najdłużej w okresie dwóch,trzech miesięcy...to dopiero będzie promienny uśmiech na mojej twarzy....gorzej z grymasem na twarzy męża :o ....a co mnie to....przeżyje ,przyzwyczaić się już mógł zdążyć :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Blondi mówią że uśmiech to połowa pocałunku to dziękujmy Bogu za setki buziaków które codziennie otrzymujemy a mężusiowi powiedz że jest Twoim bogactwem i nie wiesz jak bez niego wytrzymasz to dopiero zobaczysz uśmiech -mówię Ci to działa sprawdzone :lol: jak amol
forumowicz

Co Ty ..u mnie to już nie działa...amol wywietrzał,hi,hi,hi....w ciągu 2,5 roku ....już 6 raz jadę na "rehabilitacje w ramach prewencji zus....tylko tym razem już mnie nie zawiezie,tak mówił jak mnie ostatniodostarczał i DHL trzeba zatrudnić do walizek :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Uśmiech.jpg
:) :) :)
ODPOWIEDZ