Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Napewno Ania ze szcześcia jest w szoku jestem przekonana,że na wiosnę wyjedzie do fajnego sanatorium,tego jej życzę z całego serca.Ja nie mogę odważyć się na złożenie wniosku chociaż mam juz wypisany od stycznia,jak dla mnie za dużo zabiegów w ciągu dnia.Zdecydowanie wolę sanatorium z NFZ.
Gratuluje Aniu.Szkoda że nie od 4 maja.Dla Ciebie lepiej że to lipiec.Pełnia sezonu a ja przetrę szlaki .Mówiła Elka czarownica że będzie ok. i jest.Buziaki , tak się cieszę
To o której jutro mamy trzymać kciuki Kurcze ale Ty chyba n na Teofilowie masz to spotkanie.Nie wiem czy moc czarownicy tak daleko sięgnie Ale spróbuję