Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
blondi pisze:Co Ty ..u mnie to już nie działa...amol wywietrzał,hi,hi,hi....w ciągu 2,5 roku ....już 6 raz jadę na "rehabilitacje w ramach prewencji zus....tylko tym razem już mnie nie zawiezie,tak mówił jak mnie ostatniodostarczał i DHL trzeba zatrudnić do walizek
No i właśnie wywołałaś uśmiech na mojej twarzy bo przypomniało mi się jak ostatnio jechałam do sanatorium mąż zapakował mnie do pociągu a w przedziale jechał pan którego poprosiłam aby pomógł mi zdjąć walizkę i o mało by go nie przycisnęła ale do samego sanatorium był bardzo pomocny hi hi
blondi pisze:U mnie ten uśmiech wywoła kolejne skierowanie do sanatorium,myślę iż nastąpi to najdłużej w okresie dwóch,trzech miesięcy...to dopiero będzie promienny uśmiech na mojej twarzy....gorzej z grymasem na twarzy męża ....a co mnie to....przeżyje ,przyzwyczaić się już mógł zdążyć
Dzisiaj ,uśmiech na mojej twarzy wywołało słoneczko,które od samego poranka gości na moim niebie i ogrzewa promykami serducho ...miłego dzionka wszystkim