Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sztani nie byłam tu długo,bo mnie grypa dopadła.
Jeżeli chodzi o Ustroń i ośrodek Malwa,to było super.
Ośrodek super,super.Zabiegi na miejscu,w ośrodku.Organizacja perfekcyjna.
Jedzenie bardzo dobre.Jestem zadowolona.
Pozdrawiam i niedługo pewnie wrócę tutaj do kolejki.
Mimoza ,aż miło Ciebie czytać ,tak powonno być po tak długim oczekiwaniu.
Moi znajomi w zeszlym roku w czerwcu też dostali tam przydział i zrezygnowali z blachego powodu...ech życie,trzeba szanować własne zdrowie
Witajcie,
z tym NFZ to nie wiadomo jak dzieli. Ja składałam w lipcu 2014r. i w styczniu dostałam Iwonicz. Wyjeżdżam za 2 tygodnie. A znajoma składała w lutym 2015r. zadzwoniła na początku lutego i dostała ze zwrotów w Cieplicach/ wiadomo, nie wszyscy mogą tak jechać ze względu na urlop/
Atina, trzymam kciuki, abyś weryfikację miała jak najszybciej i może uda Ci się wyjechać w wakacje. Ja też przez forum "zmądrzałam" i po powrocie składam nowy wniosek.. Patrząc na staże niektórych kuracjuszy, to chyba tak robią. Chyba, że wlicza się tu takze pobyty prywatne?!