Iwonicz Ziemowit 9.04.2016 z Biłgoraja

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2015 11:32
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 17

Re: Iwonicz Ziemowit 9.04.2016 z Biłgoraja

Post autor: Maja1912 »

Pa
Waldunio
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 gru 2013 13:05
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Waldunio »

Cześć Kuracjusze! Przypominam uprzejmie, że nieubłaganie zbliża się 9 kwiecień, a nie ma dalej chętnych na turnus w Ziemowicie w Iwoniczu. Zapraszam na baniaczka ( profilaktycznie zabieram 5 litrowy antałek bimbrozji) :) :) :)
Waldunio
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Maja myślę ,że nasze piwko aktualne? :)
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2015 11:32
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: Maja1912 »

Waldunio jak najbardziej trzymam za słowo co do rezerwacji i spacerów :D
Co do zmierzających w to samo miejsce i w tym samym terminie to u mnie też cisza......
Pozdrawiam :kwiat:
Shahid17
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2014 15:08
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Shahid17 »

Witam i sorki że sie wtrącam ,ale mam wielką prośbę Waldunio,jak będziesz w Ziemowicie pisz coś na forum a tym sanatorium i co się tam na świeżo dzieje,, ja jadę od 27.05 i nie ma też nikogo no a dokładniej to 2 osoby,możliwe że ,albo nikt nie jedzie z forum,albo jest tam tak super ,że tylko dla wybrańców i całe szczęście ,że się :D do nich zaliczamy.Pozdrawiam i super pobytu życzę,ale w Iwoniczu zawsze jest SUPER
forumowicz

Post autor: forumowicz »

witajcie mogę wam tylko wspołczuc jak jedziecie do ziemowita byłem pod koniec roku ale nie bede nic pisał bo znowu jakis mądry się odezwie ze bzdury pisze .Pozdrawiam tomasz
merolek77
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2016 19:44
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: merolek77 »

Do: tomaszsanat

Co za brednie i pomówienia Pan pisze odnośnie sanatorium Ziemowit w Iwoniczu Zdrój.
Sam osobiście byłem w styczniu w w/w Sanatorium z ZUS i było wszystko ok.
Wyżywienie,zabiegi,atmosfera,obsługa...
Do tego super grupa kuracjuszy,którą serdecznie pozdrawiam z tego miejsca,
kuracjusz z pok.303 ;)
Pobyt jak najbardziej udany.
Widać,że należy Pan do osób,które mają problem ze sobą i winią cały Świat,że są skazani są na siebie,bo nie potrafią żyć z innymi...
pozdrawiam wszystkich i życze udanego pobytu,bo na pewno taki będzie,a takich maruderów proszę nie brać pod uwagę,bo zawsze się znajdą... :D
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

tomaszsanat pisze:(...) ale nie bede nic pisał bo znowu jakis mądry się odezwie ze bzdury pisze (...)
Jak twierdzisz, że nic nie będziesz pisał to po co w ogóle zaczynasz cokolwiek pisać.
Sam dobrze wiesz, że Twoja opinia nie pokrywa się z opiniami innych osób.
Możesz oczywiście napisać swoją opinię, ale nie powielaj jej za każdym razem i każdemu
kto wspomni o tym sanatorium bo nie ma ona faktycznie pokrycia w rzeczywistości.
Poczytaj swoje posty. Tobie wszędzie było źle. A to zabiegi, a to wyżywienie, tu źle wypisali, tam okradli.
Jesteś takim życiowym frustratem i malkontentem i Twoich opinii nie powinno się brać pod uwagę.
Waldunio
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć! Zgadzam się z Dziadkiem Zbyszkiem i Merolkiem 77. Myślę, że warunki w Ziemowicie to nie wszystko. Są o wiele gorsze ośrodki. W końcu te 24 dni można przeżyć. Niektórzy w domach u siebie mają o wiele gorsze warunki. A w sanatoriach jest do wytrzymania. Byłem np. w Sanvicie i też można by przyczepić się do wielu rzeczy. Lecz najważniejsze jest towarzystwo, jeśli kilka osób stworzy zgraną i fajną paczkę, wszystkie niedogodności idą na drugi plan. Można naprawdę fantastycznie spędzić czas. jeśli się rozplanuje dzień to będzie czas na rehabilitację i czas na fantastyczną zabawę!!!! :) :) :)
Pozdrawiam wszystkich i czekam na kogoś kto jedzie w tym samym terminie do Ziemowita
Waldunio
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Do Shahid17! Jeśli tylko będę miał jak to "cosik" będę tam pisał. Co prawda kontakt z internetem będę miał tylko za pomocą smartfona ale jakoś dam radę. Założę okularki i powoli będę klikał i opisywał na bieżąco najnowsze wieści i ploteczki. :) :) :)
ODPOWIEDZ