Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
cierpliwa pisze:mnie minęło 4 lutego 24 m-ce, więc liczę na lato. Mam przynajmniej taką nadzieję.
Pisząc niemrawo miałam na myśli, że mało kto z aktualnych beneficjentów skierowań sanatoryjnych udziela się na tym forum.
To pewnie efekt wykluczenia internetowego znacznej części starszego społeczeństwa, które jednak przeważa wśród kuracjuszy sanatoryjnych.
Dokładnie tak - lato - ale którego AD ( Anno Domini ) ?
W drugiej części się ( częściowo zgadzam ) - wszak to powszechna wiedza i płacz między Bugiem a Odrą...
Gorzej jest w okolicach Brynicy ...
Witam
I Ja czekam dalej od 5 dni mam nr 645 i nic się nie rusza, w pewnym momencie nawet podskoczyło do góry, ale się cieszę, bo może bliżej kwietnia lub maja pojadę, będę wtedy szczęśliwa , pozdrawiam.
renia54 pisze:Witam wszystkich na forum , cierpliwa jaki masz teraz numerek bo mi 11 lutego minęły 24 miesiące to powinnyśmy mieć numerki podobne,pozdrawiam
Witaj Reniu,
aktualnie ok. 14385. Coś ostatnio mało spada W 2 tyg. tylko 1000. No cóż, pożyjemy, zobaczymy. Pozdrawiam
Witam sąsiadkę Rybkę Nim dojdzie do lekarza kierujacego będzie akurat 18 miesięcy. W tym samym dniu miałam wypisany wniosek,ale jak na razie jeszcze w przeglądarce
numer widnieje.Jestem ciekawa jakie propozycje bedą.Pozdawiam i szybkiego powrotu z bocznicy