Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Widziałam, że była mowa o terminie 23-24 kwiecień. Już dawno pisałam, że w tym terminie w żaden sposób nie dam rady.
Weekendy 9-10 i 16-17.04, mogą być oba
To czekamy dalej ...
Atja pisze:Widziałam, że była mowa o terminie 23-24 kwiecień. Już dawno pisałam, że w tym terminie w żaden sposób nie dam rady.
Weekendy 9-10 i 16-17.04, mogą być oba
To czekamy dalej ...
witano! (pifko) i jestem za 09-10 kwietnia , bo od 13. 04. muszę Was opuścić... na 10 dni fruwając za "małą wodę" ... ot trafił się super kontrakcik... !!! A jeśli chodzi o program ze smokiem wawelskim hmm czekam na propozycje