Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Trochę przyspieszyła dziś 250 mi spadło już w 4 wagonie siedzę też skladalam w kwietniu A skierowania dalej nie mam tylko ja mniej więcej wiem kiedy pojadę A U Was dalej wielką niewiadomą Renata Ty raczej lipiec sierpień z tegoco się wcześniej orientowalam bo mój przydział wypadła przełom czerwca lipca
Witam paul-88 znajoma o której pisałam otrzymała przydział z nr 4020 w przeglądarce.Ewiko a ja zaraz po tobie będę się oczekiwać przydziału ... pozdrawiam
A ja mam w mazowieckim NFZ numer 112635 i przeraża mnie, że trzeba będzie czekać pewno do jesieni lub zimy 2017 roku. To istne wariactwo, bo do tej pory choroba się nasili, a nie spowolni! Z ZUSu dostawało się nawet po miesiącu (a czasem od razu po "wizycie" u orzecznika) wiadomość o terminie i miejscu sanatorium. Co się dzieje w tych oddziałach NFZ, że tak długo trzeba czekać?!