Sanatorium z ZUS
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: Sanatorium z ZUS
- Sewelka
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 26 sty 2015 13:45
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Podziękował: 1 raz
Ja zostałam "załatwiona" w przedbiegach, dzisiaj lekarz POZ odmówił wypisania wniosku
Pozdrawiam
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Przykro mi,że lekarz odmówił Tobie wypisania wniosku.Nawiasem mówiąc nie rozumiem dlaczego...łaski nie robi.Jeśli w danej chwili nie miał czasu powinien to zrobić pózniej.Czy to Twój lekarz rodzinny?Sewelka pisze:Wielkie dzięki za info Serendipity![]()
Ja zostałam "załatwiona" w przedbiegach, dzisiaj lekarz POZ odmówił wypisania wniosku. Czekam na wizytę do ortopedy może będzie łaskaw wypisać. W każdym razie będę z uwagą śledziła Twoje poczynania życząc jak najlepszego załatwienia i otrzymania skierowania na rehabilitację.
Pozdrawiam
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Betina71
- Super Kuracjusz

Pewnie swoim lenistwem.Jestem oburzona jego zachowaniemMarylka pisze:sewelko, czym lekarz umotywował swą odmowę
-
beatricz
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 mar 2013 14:47
- Staż sanatoryjny: 4
poddał się i wypisał. Teraz czekan na komisję którą mam 4 marca i wtedy okaże się o celowości skierowania na leczenie. Pozdrawiam i gratuluje przydziału do Lądka w fajnym terminie, a za pozostałych trzymam kciuki.
- Betina71
- Super Kuracjusz

Czym lekarz motywował odmowę wypisania wniosku?beatricz pisze:Mój rodzinny lekarz też mi za pierwszym razem odmówił wypisania wniosku do ZUS-u, lecz po interwencji u ortopedy
poddał się i wypisał. Teraz czekan na komisję którą mam 4 marca i wtedy okaże się o celowości skierowania na leczenie. Pozdrawiam i gratuluje przydziału do Lądka w fajnym terminie, a za pozostałych trzymam kciuki.
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Może moglibyście polecić mi jakieś dobre sanatorium prywatne nad morzem? Chyba powinnam już teraz się "spiąć" i coś zarezerwować na okres od 15.08 - 25.08.2016 ale kompletnie nie wiem jak się za to zabrać.
Pomożecie?