Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
grazynamackowiak pisze:Bogutka pomorski jechać nad morze jak tam się mieszka mniej atrakcyjne
Góry bardziej wskazane Pogoda wieje leje dzwonić po zwroty poczekać aż będzie wiosna
Trudno się dodzwonić o zwroty ale prubować trzeba pozdrawiam
W mazowieckim dodzwonic się również graniczy z cudem,ale jak się człowiek uprze to można się wbić.Ja wracając pociągiem z pracy dodzwoniłam się i dogadałam szczegóły odnośnie wyjazdu i nawet nie zapytałam w którym obiekcie,ale w przeciągu godziny był wpis w wyszukiwarce i Zlecenie do realizacji i już było wszystko jasne.
W zachodniopomorskim raczej nie ma problemu z dodzwonieniem się do tego panie zawsze bardzo miło i przyjaźnie odpowiadają ... dzisiaj zwroty atrakcyjne ale pojedyncze a ja potrzebuję dwa. Dziekuje pani i mówię: zadzownie w przyszłym tygodniu a pani: o nie nie, prosze dzownić jeszcze dzisiaj ...
Pozdrawiam
Bogutka