Olymp II Kolobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 mar 2013 20:09

Olymp II Kolobrzeg

Post autor: klaraklara »

Witam!
Kochani czy ktoś może napisać o warunkach w Olympie II , będę tam na swięta wielkanocne wiem gdzie to jest i w sierpniu jak byłam w sanatorium to przechodziłam tam chyba raz dziennie ale czy jest tam tak jak na stronie? może ktoś zna to miejsce. Proszę o opinię.
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Re: Olymp II Kolobrzeg

Post autor: alka50+ »

Witam. Możesz być pewna,że wrócisz zadowolona. Jest jak na fotkach...doczytaj opinię . Masz dobry gust do wyboru miejsca. Olimp II to kolejny obiekt po I , po nim Olimp III i teraz w przebudowie dawny Hutnik. Swietna lokalizacja-wszędzie blisko. Życzę miłego pobytu i dobrej wiosennej pogody. :kwiat: :kwiat: Pozdrawiam z Kołobrzegu.alka
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Byłam tam na basenie...obiekt godny polecenia...pokoje wyposażone we wszystko gratuluję wyboru...będziesz zadowolona..jest trochę obcokrajowców ale to w niczym nie przeszkadza...pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
SzymonH
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2014 09:37
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: SzymonH »

Mieszkałem w tym hotelu w marcu 2015 roku , warunki wspaniałe, Będziesz zadowolona.
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam Szymon co tak skąpo piszesz Klara wyjeżdza potrzebuje więcej informacji :) :kwiat:
Pozdrawiam wyjeżdzających 8-) :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Grażynko :kwiat: ale co tu więcej pisać....jest wszystko w pokojach...można samemu sobie wszystko zrobić...o ile wiem są śniadania jak sobie ktoś życzy...jest basen..sauna..pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bardzo mocno dziękuje za informacje, super wiedziałam że to jest właściwe miejsce i tu sa opinie prawdziwe, po to jest właśnie to forum.
Nie wszędzie strony internetowe oddają to co jest w rzeczywistości i sama się z tym spotkałam .Jeszcze raz wielkie dzięki.Szukałam po siecie i właściwie jest już trochę póżno wiele miejsc jest zajętych , a Olymp tak przez przypadek i jak piszecie dobrze. :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

klaraklara na booking com też ma dobre opinie,czyli wybór niezły.Udanego pobytu życzę.
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

tak czytałam to prawda sa dobre opinie dzięki bardzo myslę że będzie ok jedzie na 8 osób tak że będzie dobrze, ponieważ ja to załatwiałam to ciekawa byłam czy jest tak jak na stronie, bo różnie bywa, a strasznie nie lubię jak prawda mija się z tym co oferują.
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

klaraklara pisze:tak czytałam to prawda sa dobre opinie dzięki bardzo myslę że będzie ok jedzie na 8 osób tak że będzie dobrze, ponieważ ja to załatwiałam to ciekawa byłam czy jest tak jak na stronie, bo różnie bywa, a strasznie nie lubię jak prawda mija się z tym co oferują.
Jest to pakiet wielkanocny tak że wszystko będzie przygotowane i koniec z gotowaniem i siedzeniem w domu już od paru lat staram się święta spędzać bez latania po kuchni i te zakupy wariacja, a tak odpocznę i pospaceruję sobie .Molo tak pięknie jest zrobione jest gdzie chodzic.
ODPOWIEDZ