Koleczkowo

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
borys70
Na forum od: 28 lut 2016 11:46
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Koleczkowo

Post autor: borys70 »

Obiekt piękny. Rehabilitacja dobra(Pani Ania super). Jedzenie bardzo dobre. Pokoje przestronne, czyste i ładne. Chodnik do spacerów bardzo dobry(trochę przeszkadza że od czasu do czasu trzeba przejść na drugą stronę).
Parking rzeczywiście mógłby być tańszy 184zł za 24 dni( ale płaciłem już więcej w Kołobrzegu 260zł w sanatorium Arka). Lodówka 40zł na pokój( w moim wypadku 20zł na osobę) , tv 20zł na osobę.
Możliwość wypożyczenia roweru 30zł za dobę(rowery piękne gazele). Szkoda że nie mogę jeździć na rowerze:( Okolica piękna i spokojna. Możliwość wykupienia różnych wycieczek po okolicach. Ogólnie polecam żeby się wyciszyć najlepiej bez komórki:) o ile to możliwe (obiekt oddalony od centrum Trójmiasta około 15-20km ). Życzę wszystkim powrotu do zdrowia i dużo uśmiechu.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 88 razy

Re: Koleczkowo

Post autor: darek »

Czy ten post JEST REKLAMĄ -Ośrodka ?

Zastanawia mnie opis............ chodnik szeroki , generalnie chciałbym poznać kolor owego chodnika czy wchodzący w borda czy raczej szary.
Kolejny aspekt ...ROWERY ok -ale wszystkie wypożyczalnie oferują usługę wypożyczenia rowerów gdy temperatura jest wyższa -chodzi o możliwość zapalenia płuc lub innych chorób
Gazela ok Ja raczej preferuję Meridę

Parking 260 złotych za parking w Arce ????
Do sprawdzenia -ale wydaje mi się ,że cena jest dużo niższa - po za tym nawet w Sopockim Grancie -dla gości jest rabat

Panie BORYS niezła ,ale niezbyt umiejętna REKLAMA
Doceniam zaangażowanie ;)
borys70
Na forum od: 28 lut 2016 11:46
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: borys70 »

Drogi Panie Darku.
Rozumiem , że potrzebuje Pan zamiast chodnika deptak. Może powinien nauczyć się Pan z niego po prostu z niego korzystać. Co do koloru to rzeczywiście mógłby być różowy. Proszę napisać do gminy, może świat dzięki Panu będzie lepszy(na
pewno bardziej kolorowy)Pozdrawiam Borys.
PS. Również doceniam Pana zaangażowanie ;)
Nie znam ceny paringu w hotelu Grand,a o Grancie nawet nie słyszałem.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 88 razy

Post autor: darek »

borys70 pisze:Drogi Panie Darku.
Rozumiem , że potrzebuje Pan zamiast chodnika deptak. Może powinien nauczyć się Pan z niego po prostu z niego korzystać. Co do koloru to rzeczywiście mógłby być różowy. Proszę napisać do gminy, może świat dzięki Panu będzie lepszy(na
pewno bardziej kolorowy)Pozdrawiam Borys.
PS. Również doceniam Pana zaangażowanie ;)
Nie znam ceny paringu w hotelu Grand,a o Grancie nawet nie słyszałem.
A jednak potwierdza ta wypowiedź ,że mam do czynienia z osoba zależną od w/w ośrodka.
Smutne jest to ,że do tego typu posunięć musi angażować się firma ,aby bronić swego imienia.
Proszę o przeczytanie kilku wątków z Naszego forum i sprawdzenia czy ,który kolwiek z Kuracjuszy wypowiada się n/t ...chodników !!
Co do korzystania ?????
Fakt preferuję gdy podłoże JEST równe, aby w nim nie było zbyt dużo nierówności ,oraz gdy mam przyjemność spaceru z Kobietą ,aby pomiędzy płytkami nie było zbyt dużo odstępów powodujących może i skręcenie kończyn dolnych...-Wiadomo jako wielokrotny kuracjusz preferuje ,aby Dama była raczej w moim towarzystwie w szpilkach ...podnosi to MOJE EGO ;)
Co do wspomnianego przez zemnie Hotelu ???
Cóż
Zapewniam Pana ,że znago i Mój wnuk ,który ma 3 lata !!!
Bawił się obok niego wielokrotnie w dużej piaskownicy w Sopocie na końcu ..Monciaka przed wejściem na osławione molo
Widzę ,że Pan jest z województwa ..pomorskiego czyli dawnego GDAŃSKIEGO czy może Pan również nie kojarzy Sołdka ?? który cumuje w ..Gdańsku
Zaangażowanie proszę przybliżyć co Ma Pan na myśli ?
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ