Koleczkowo
Koleczkowo
Parking rzeczywiście mógłby być tańszy 184zł za 24 dni( ale płaciłem już więcej w Kołobrzegu 260zł w sanatorium Arka). Lodówka 40zł na pokój( w moim wypadku 20zł na osobę) , tv 20zł na osobę.
Możliwość wypożyczenia roweru 30zł za dobę(rowery piękne gazele). Szkoda że nie mogę jeździć na rowerze:( Okolica piękna i spokojna. Możliwość wykupienia różnych wycieczek po okolicach. Ogólnie polecam żeby się wyciszyć najlepiej bez komórki:) o ile to możliwe (obiekt oddalony od centrum Trójmiasta około 15-20km ). Życzę wszystkim powrotu do zdrowia i dużo uśmiechu.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 88 razy
Re: Koleczkowo
Zastanawia mnie opis............ chodnik szeroki , generalnie chciałbym poznać kolor owego chodnika czy wchodzący w borda czy raczej szary.
Kolejny aspekt ...ROWERY ok -ale wszystkie wypożyczalnie oferują usługę wypożyczenia rowerów gdy temperatura jest wyższa -chodzi o możliwość zapalenia płuc lub innych chorób
Gazela ok Ja raczej preferuję Meridę
Parking 260 złotych za parking w Arce ????
Do sprawdzenia -ale wydaje mi się ,że cena jest dużo niższa - po za tym nawet w Sopockim Grancie -dla gości jest rabat
Panie BORYS niezła ,ale niezbyt umiejętna REKLAMA
Doceniam zaangażowanie
Rozumiem , że potrzebuje Pan zamiast chodnika deptak. Może powinien nauczyć się Pan z niego po prostu z niego korzystać. Co do koloru to rzeczywiście mógłby być różowy. Proszę napisać do gminy, może świat dzięki Panu będzie lepszy(na
pewno bardziej kolorowy)Pozdrawiam Borys.
PS. Również doceniam Pana zaangażowanie
Nie znam ceny paringu w hotelu Grand,a o Grancie nawet nie słyszałem.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 88 razy
A jednak potwierdza ta wypowiedź ,że mam do czynienia z osoba zależną od w/w ośrodka.borys70 pisze:Drogi Panie Darku.
Rozumiem , że potrzebuje Pan zamiast chodnika deptak. Może powinien nauczyć się Pan z niego po prostu z niego korzystać. Co do koloru to rzeczywiście mógłby być różowy. Proszę napisać do gminy, może świat dzięki Panu będzie lepszy(na
pewno bardziej kolorowy)Pozdrawiam Borys.
PS. Również doceniam Pana zaangażowanie
Nie znam ceny paringu w hotelu Grand,a o Grancie nawet nie słyszałem.
Smutne jest to ,że do tego typu posunięć musi angażować się firma ,aby bronić swego imienia.
Proszę o przeczytanie kilku wątków z Naszego forum i sprawdzenia czy ,który kolwiek z Kuracjuszy wypowiada się n/t ...chodników !!
Co do korzystania ?????
Fakt preferuję gdy podłoże JEST równe, aby w nim nie było zbyt dużo nierówności ,oraz gdy mam przyjemność spaceru z Kobietą ,aby pomiędzy płytkami nie było zbyt dużo odstępów powodujących może i skręcenie kończyn dolnych...-Wiadomo jako wielokrotny kuracjusz preferuje ,aby Dama była raczej w moim towarzystwie w szpilkach ...podnosi to MOJE EGO
Co do wspomnianego przez zemnie Hotelu ???
Cóż
Zapewniam Pana ,że znago i Mój wnuk ,który ma 3 lata !!!
Bawił się obok niego wielokrotnie w dużej piaskownicy w Sopocie na końcu ..Monciaka przed wejściem na osławione molo
Widzę ,że Pan jest z województwa ..pomorskiego czyli dawnego GDAŃSKIEGO czy może Pan również nie kojarzy Sołdka ?? który cumuje w ..Gdańsku
Zaangażowanie proszę przybliżyć co Ma Pan na myśli ?
Pozdrawiam