Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Powiększa się grono chcących odwiedzić smoka .....Danusiu już się cieszę,że Ciebie spotkam
Basia-1 w stolicy będzie króciutko ale w Krakowie sobie odbijemy
Tak mi przyszło do głowy,że może zgłośmy w urzędzie to nasze spotkanie ........bo jeszcze nas zamkną za zorganizowanie nielegalnego zgromadzenia [ obrazek zewnętrzny ]
a ja mam pytanie:czy prosto po spotkaniu idziemy na dancing,lub jedziemy do Huty jak proponuje Franciszek,czy najpierw zasiadamy w jakiejś spokojnej knajpie i tam zapoznania,spokojne rozmowy,i dopiero po 2 godzinach na dancing,czy 3 opcja,przechodzimy z Rynku do kogoś kto wynajmie duży pokój i tam libacja a na końcu dancing??