Świnoujście 14/03/2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Świnoujście 14/03/2016

Post autor: forumowicz »

Tez tak sadzę jak Alicja .... w Energetyku są fajne zabiegi z parkietoterapii 8-) ;)

Gratuluję przydziału Borowiku :lol:
forumowicz

mustang1 pisze:
borowik pisze:Mustang- Bardzo dziękuje za rade , może uda się kogoś poznać - ale zdecydowanie wolę Panie!!!
Ja tez tak myślałem,dopuki nie sprubowalem :lol: :twisted:
No popatrz Mustang 1 :lol: :lol: ja mam tak samo :lol: :lol: wolę panów :lol: :lol:
borowik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2016 20:19
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: borowik »

Rozumiem Asiu, że znasz Świnoujście i gościłaś w Energetyku- napisz, czy jest tam dużo osób-Czy konkurencja nie za duża. do której można potańczyć. i czy zostałaś królową balu?
Pozdrawiam
forumowicz

W kawiarni Energetyk , różnie to bywa . Na fajfach zawsze jest luzik , a na wieczór , najlepiej wykupić wcześniej bileciki (5zł) , np. będąc na fajfach . Miejsc siedzących jest ok 120 , nie wiem dokładnie ile . Czasami połowa miejsc była zajęta , a czasami miejsc brakowało .Jeśli jest komplet osób , no to niestety , parkiecik za mały :( Muzyka ? rzecz gustu ... jedni się zachwycali , inni krytykowali , wręcz przestali przychodzić . Przenosili się pod namiot przy promenadzie .
Nie wiem do której grają , do mojego ośrodka był spory kawałek drogi , opuszczaliśmy parkiecik 0 21,45 .

Już pierwszego dnia wszystko poznasz na własnej skórze :lol: :lol:
Pięknych wspomnień życzę :oops:
borowik
Kuracjusz
Kuracjusz

Bardzo dziękuję za cenne i fachowe rady. Na parkiecie sadzę, że sobie poradzę, byle by tylko były chętne panie z dobrą kondycję. A powiedz mi jeszcze - jaki przedział wiekowy dominuje ? Ja mam 48 :(
forumowicz

48.... 8-)

nie opędzisz się od towarzystwa 8-)
borowik
Kuracjusz
Kuracjusz

Może jakaś zabłąkana dusza jedzie do Świnoujścia w moim terminie? :?:
forumowicz

Borowik... wyjazd tuż , tuż .... pakuj walizę :)
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

borowik pisze:Może jakaś zabłąkana dusza jedzie do Świnoujścia w moim terminie? :?:
Jeśli nie tutaj to już na miejscu znajdziesz bratnie dusze :kwiat: .Mnie też nie udało się tutaj skontaktować z osobami jadącymi w moje miejsce.Pozdrawiam.
borowik
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję za miłe życzenia- :) Poszukam na miejscu . A Tobie - jak udał sie ostatni pobyt w sanatorium?
ODPOWIEDZ