pałac na wodzie Augustów od 04.05.2016 z Mińska Maz.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stasio61
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2016 16:58
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

pałac na wodzie Augustów od 04.05.2016 z Mińska Maz.

Post autor: stasio61 »

Witam
Jadę do sanatorium ,,pałac na wodzie” Augustów jestem z okolic Mińska Mazowieckiego
Mój turnus rozpoczyna się 04 05 2016r. Bardzo chętnie nawiąże kontakt, oraz będę wdzięczny za wszelkie spostrzeżenia dotyczące tego ośrodka. Jadę własnym samochodem, więc mogę kogoś zabrać.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 05 mar 2016 20:41 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: pałac na wodzie Ałgustów

Post autor: Zosia »

Stasio o Pałacu na wodzie jest tu wszystko , Nic już dodać nie można , Napisz tylko w lupce Pałac na wodzie i czytaj, czytaj . Zdrowia tam nie podreperujesz ale odpoczniesz a może będzie już ciepło to i nie zmarzniesz :lol: :lol:
stasio61
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: pałac na wodzie Augustów od 04.05.2016 z Mińska Maz.

[quote="stasio61"]Witam
Jadę do sanatorium ,,pałac na wodzie” Augustów jestem z okolic Mińska Mazowieckiego
Mój turnus rozpoczyna się 04 05 2016r. Bardzo chętnie nawiąże kontakt, oraz będę wdzięczny za wszelkie spostrzeżenia dotyczące tego ośrodka. Jadę własnym samochodem, więc mogę kogoś zabrać.
Pozdrawiam.
stasio61
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: pałac na wodzie Augustów od 04.05.2016 z Mińska Maz.

stasio61 pisze:Witam
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ