Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, czy ktoś wybiera się do sanatorium Narcyz w Ustroniu w tym terminie?
Jestem kontaktową pięćdziesięciolatką. Szukam miłej, towarzyskiej osoby (w zbliżonym wieku do mojego)do zamieszkania w 2-osobowym pokoju, do wspólnych spacerów i popołudniowej kawki
Witaj , z chęcią bym się przyłączyła , ale jadę już za dwa tygodnie do Kosa w Ustroniu.Mi niestety nie udało się znaleźć na forum wyjeżdżającej w tym samym czasie koleżanki. Życzę powodzenia Gosia
teresa50 pisze:Ponawiam temat, czy ktoś jedzie w tym terminie?
Nie martw się bo nie wszyscy kuracjusze którzy tam jadą mają konta tu na forum.Na miejscu poznasz wiele osób.Ja też tutaj nikogo nie znalazłam niestety Pozdrawiam.
Witam, jeśli nikt nie wybiera się do Ustronia w tym terminie, to może ktoś, kto był ostatnio w "Narcyzu", podzieli się ze mną informacjami, jak tam jest: jakie warunki, zabiegi, obsługa, itp. Będę wdzięczna