Krynica Szpital uzdrowiskowy nowe łazienki mineralne

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Renik
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 mar 2013 14:31

Krynica Szpital uzdrowiskowy nowe łazienki mineralne

Post autor: Renik »

Otrzymałam skierowanie do Szpitala Uzdrowiskowego w Krynicy - Nowe Łazienki Mineralne.Jeśli ktoś tam był to bardzo proszę o opinię.Czytając niektóre z nielicznych jestem pełna obaw co do pobytu w tym miejscu. Jadę w terminie od 9 do 30 czerwca 2013r. Nie rozumiem dlaczego otrzymałam skierowanie do Szpitala ,a nie Sanatorium.Czy jest jakaś różnica i jaka? Mój mail; renia-[email].pl Bardzo proszę o pomoc:) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:)
Zbigniew50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2013 21:46
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 16

Re: Krynica Szpital uzdrowiskowy nowe łazienki mineralne

Post autor: Zbigniew50 »

Renik, nie ma znaczenia czy to sanatorium czy szpital uzdrowiskowy. Po prostu Nowe Łazienki Mineralne mają tzw status szpitala uzdrowiskowego, ale nie ma w zasadzie nic wspólnego ze szpitalem, więc bez obaw.
Byłem tam cztery lata temu na przełomie kwietnia i maja. Nowe Łazienki Mineralne położone są w samym centrum Krynicy skąd wszędzie blisko. Obiekt wówczas posiadał pokoje po remoncie bardzo ładne i część pokoi niezbyt ciekawych. Ale jak umiesz rozmawiać to bez problemu załatwisz sobie ładny pokój. Baza zabiegowa cała na miejscu, może nie ma wielkich luksusów ale porządna. Co do jedzenia i samej stołówki to nie jest najgorzej.
Ja wybieram się w kwietniu również do Krynicy do Wojskowego Szpitala Uzdrowiskowo - Rehabilitacyjnego i myślę że będzie dobrze.
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
Awatar użytkownika
krys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 18:08

Post autor: krys »

zbigniew będzie dobrze !!tam teraz konczy juz rehabilitacje mój kolega i jest ok
Zbigniew50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2013 21:46
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: Zbigniew50 »

Jadę jutro rano i trochę mam obawy o pogodę bo zapowiadają opady śniegu, a mam ok. 780 km jazdy samochodem. Mam nadzieję że jakoś dotrę do celu.
Renik
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 mar 2013 14:31

Post autor: Renik »

Zbyszku.Bardzo dziękuję za informację.:) Z tego co piszesz wynika ,że mogę nastawić się pozytywnie. I Tobie życzę udanego wypoczynku i poznania wspaniałych ludzi.Pozdrawiam cieplutko:)
ODPOWIEDZ