Kolejka do sanatorium na 2016 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Re: Kolejka do sanatorium na 2016 rok

Post autor: Wienia »

ewiko pisze:Witam serdecznie. Ja już po weryfikacji siedzę wygodnie w 12 przedziale. Mam nadzieję że niebawem pochwalę się stacją docelową.... pozdrawiam.
Ja też w 12 wagonie ,ale tuż przed weryfikacją, emocje sie zaczynają.Pozdrawiam i dobrego dnia. :kwiat: :)
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

mirkaj pisze:Nie doczytałam ile wagonów jest w tym pociągu ale myślę , że przy numerze 387000 moje miejsce jest w wagonie 39 . Dobrze kombinuję ? Wsiadałam na stacji Łódź Pozdrawiam wszystkich podróżnych :D
Nie wierzę 387000?????? :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

mirkaj pisze:Nie doczytałam ile wagonów jest w tym pociągu ale myślę , że przy numerze 387000 moje miejsce jest w wagonie 39 . Dobrze kombinuję ? Wsiadałam na stacji Łódź Pozdrawiam wszystkich podróżnych :D
Dobrze kombinujesz za 10 lat dojedziesz :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
mirkaj
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 13:47
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: mirkaj »

Anka_K pisze:
Nie wierzę 387000?????? :shock: :shock: :shock:
Tak , 38700 -czekam od listopada 2015
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

Teraz Mirko napisałaś zer trochę mniej :D
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:27

Post autor: adamadi »

wiozi pisze:Nie jest dla mnie zrozumiałe, dlaczego niektórzy ukrywają swoje województwo czyli NFZ, do którego przynależą. Łatwiej jest wtedy zorientować się, jaka numeracja akurat w naszym województwie jest wysyłana na kurację. W każdym regionie inaczej schodzą numerki i inny jest czas oczekiwania, więc sam numer w kolejce nic nie mówi - nie jest ogółowi przydatny.
Czy mam rację, czy mi się tylko tak wydaje??? Pozdrawiam. :kwiat:
A to chyba do mnie ?? Ale jakoś nie zwróciłem uwagi że nie ma ;)
Mam nadzieję że teraz to i inne rzeczy 8-) będą już dla ciebie zrozumiale
Dagna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2013 14:37
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Dagna »

Jutro w kolejce przeskoczę do 39 tysięcy, sprawdzam od 30 stycznia i wychodzi na to, że 3 tysiące ludków pojechało już. A i nareszcie zmobilizowałam się i poszukałam tego powiadomienia z NFZ - tam napisali, że przewidywany okres oczekiwania 20 miesięcy czyli nadal mam nadzieję, że po ewentualnej weryfikacji (18 miesięcy wypada w kwietniu) jeszcze w tym roku gdzieś mnie poślą i wypada akurat na wakacje. :lol: No ale zobaczymy. Znalazłam u siebie w mieście firmę kurierską - ta polecana i niedroga więc już się cieszę, że tym razem wielkie pranie w środku turnusu mi odpadnie :D bo nareszcie wezmę wszystko co potrzeba na 3 tygodnie. A moje województwo to mazowieckie to chyba w profilu trzeba uzupełnić zaraz się poprawię. ;)
wiozi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2012 17:21
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: wiozi »

Alo,alo! Jeszcze ja stoję tu w tej kolejce. Mój wniosek zwrócony do weryfikacji w dniu 24 lutego, zweryfikowany i odesłany do NFZw dniu 2 marca, jeszcze nie wrócił do kolejki. Ale ja mam czas i poczekam, bo czekanie moje określone jest na 26 miesęcy. Okres oczekiwania (20 czy 26 m-cy) zależy m.inn. od schorzenia. W kolejce czekam od czerwca 2014r. Pozdrawiam oczekujących! :kwiat:
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

Jeszxze czekam na weryfikację, wniosek z 31 lipca 2014, , więc pewnie lada dzień. Potem oczekiwanie do terminu 26 miesięcy, wypada mi październik, ale może uda się kilka dni wcześniej. A dziś numerek tak 22 tysiące i troszkę, pewnie zaraz przeskoczę na 21 tysięcy. No i cierpliwie trzeba czekać.
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Mamy bardzo bliskie terminy :) właśnie przeskakuję do 22 wagonu ;) mam nadzieję,że załapiemy się na ładną pogodę :?
ODPOWIEDZ