Sanatorium Limba Piwniczna Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Barbara Wroblewska
Na forum od: 29 mar 2013 22:54

Sanatorium Limba Piwniczna Zdrój

Post autor: Barbara Wroblewska »

Jadę do sanatorium pierwszy raz, a Piwnicznej w ogóle nie znam.Może ktoś mi napisze coś o sanatorium Limba i o warunkach jakie w nim panują .Interesuje mnie: dostęp do internetu,jakie są pokoje-ilość osób i czy na wyposażeniu jest telewizor lub radio,czy można korzystać z basenu,czy są jakieś wycieczki np.do żródeł termalnych ,poza tym wszystko co wiąże się z trzytygodniowym pobytem w tym uzdrowisku.Z góry serdecznie dziękuję. :kwiat:
weroni22
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2013 23:59

Re: Piwniczna Zdrój 19.05.do 09.06.2013

Post autor: weroni22 »

ja też własnie pierwszy raz ale troche juz poszperałam i cos takiego znalazłam:
http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... mba#p45084
Hanita
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2013 18:44
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 20

Re: Piwniczna Zdrój 19.05.do 09.06.2013

Post autor: Hanita »

W Limbie byłam w zamierzchłych czasach ale dwa lata temu odwiedziłam koleżankę i ona miała na parterze z bezpośrednim wyjściem na trawkę pokój w tzw studio to były dwa pokoje połączone łazienką wspólną czyli poprzez tę łazienkę można było wejść do drugiego pokoju. Ona była z koleżankami czyli dwie i dwie ale i tak powiedziała że rano raczej ciasno do łazienki. No i ciągle ta nieszczęsna łazienka była otwarta jako droga komunikacyjna. Dziwnie to wyglądało. W pokoju miała radio i telewizor. Ja miałam na pierwszym piętrze dwójkę z odrębną łazienką wiec było na prawdę fajnie. Jedzonko było dobre wedle słów koleżanki. Z tego co ja pamiętam a i ona potwierdziła to Piwniczna raczej do kurortów nie należy. Choć dróżki spacerowe fajne jak i wycieczki do pobliskiej Słowacji. Wszystkie zabiegi oczywiście na miejscu. Tak więc jak będzie fajne towarzystwo to pobyt będzie udany. Życzę miłych wspomnień.
ODPOWIEDZ