Sanatorium Beskid w Krynicy

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
marek43
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 mar 2013 16:06

Re: Sanatorium Beskid w Krynicy

Post autor: marek43 »

NO witajcie.... ale ucichło brak opini......
aż tak źle tam jest ????
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Myślę , że jest im tak dobrze i wesoło , że nie mają czasu pisać :)
gonzo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 31 mar 2013 17:53

Post autor: gonzo »

jak ktoś może niech opisze to sanatorium, opinie osób na temat zabiegów ,łóżek pokoi obsługi, proszę jadę 8,08 więc mam czas na zmianę
marek43
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

no chyba są tak zajęci że brak opini.... a mieli pisać.....
martula13
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2013 09:40
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: martula13 »

witam, najlepiej nie jest, ale idzie wytrzymać te trzy tygodnie z kawałkiem,obsługa spoko, nawet dziewczyny się starają, baza zabiegowa ma wiele do życzenia,gimnastyka de best z p. Agnieszką.Czas wolny musicie sobie organizować sami, a dni naprawdę szybko mijają. Przyszli kuracjusze nie stresujcie się i nie nakręcajcie niepotrzebnie.Miłego pobytu życzę i pozdrawiam :) życzę Wam dobrej pogody - zimna i śniegu już dosyć :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Martula napisz jak wygląda sprawa internetu : czy jest dostępny w pokojach na wszystkich piętrach ?
Dzięki
marek43
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

czy możesz napisać jak z paleniem papierosów ?
są kontrole po 22 ???
martula13
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2013 09:40
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: martula13 »

witam,
czy internet jest na wszystkich piętrach , tego nie wiem, ale jak ktoś zabierze laptopa, to zawsze będzie miał możliwość korzystania z wi-fi. Ja bynajmniej nie mam żadnego problemu z internetem, sieć hotelowa bezprzewodowa hula wszędzie (na 6-ciu piętrach). Odnośnie palenia - przed budynkiem, lub ewentualnie na balkonie, jeśli nie przeszkadza współlokatorowi. Generalnie w budynku zakaz palenia (obecnie to już norma), temat ten mnie osobiście nie dotyczy - jestem niepaląca.Najważniejsze, to zaklepcie sobie pogodę, choć trochę słońca.. :lol:
Pzdr :)
gonzo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 31 mar 2013 17:53

Re

Post autor: gonzo »

Możesz napisać odrobinę na temat bazy zabiegowej, czy jest dostęp do basenu ,ile dają zabiegów oraz, czy łóżka faktycznie takie nie wygodne, bo czas wolny na pewno sobie zagospodaruję , jest tyle zakątków do zobaczenia, że czasu mi na pewno braknie, a wieczorem lubię potańczyć, to dansingi i jakaś partnerka do tańca, powrót oby na wygodne łóżko,wszystkim kuracjuszom życzę miłego towarzystwa, oraz właściwych zabiegów łącznie z parkieto- terapią, oraz niechrapiących współlokatorów.
elbie
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2013 17:37

Post autor: elbie »

Witam,napisz Martula jak z pokojami gdzie najlepsze są i czy wszystkie mają balkony i od czego zależy czy 2 czy 3 osobowy,co z lodówkami.Jak się sprawa ma z telewizorem?Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ