Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rachel myślę że wielu ludzi kocha takie klimaty i dobiera sobie swoje własne miejsca gdzie może się zanurzyć w muzyczny świat ,gdzie zapomina się przez te błogie chwile o tym co nas otacza ,martwi z czym musimy się zmierzyć na co dzień .Muzyka to najcudowniejsza część naszego życia ,pomaga w każdej sytuacji ,raduje ,koi ,wzrusza i za to ją kocham
Dzisiaj cały dzień o kobietach , ale tak dziwnie się składa, że jak mówimy o kobietach to łączymy z miłością (a może się mylę ?)
Jakby się chciało , żeby wspomnienie Kobiety czy Mężczyzny wywoływało uśmiech i radość
John Legend - All of Me
Bo wszystko co we mnie
Kocha wszystko co w tobie
Kocham twoje krągłości i wszystkie krawędzie
Wszystkie twoje idealne niedoskonałości
Daj mi całą siebie
A ja dam całego siebie tobie
Jesteś moim końcem i początkiem
Nawet jeśli przegrywam, to wygrywam
Ponieważ daję ci całego siebie, całego siebie
A ty dajesz mi całą siebie, całą siebie